Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çizgiye Dair Tüm Sanatların Festivali: İstanbul Comics & Art Festival

Çizgiye Dair Tüm Sanatların Festivali: İstanbul Comics & Art Festival

23 - 25 Eylül'de gerçekleşecek olan İstanbul Comics & Art Festival, çizgi roman başta olmak üzere illüstrasyon, mural, karikatür gibi çizginin yer aldığı birçok hobiyi biraraya getiriyor.

dsm group tarafından organize edilen İstanbul Comics & Art Festival, 23 – 25 Eylül tarihleri arasında St. Joseph Derneği Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek. Amerika menşeli çizgi roman olan comis üretimi başta olmak üzere tüm Japon çizgi romanları olan manga, Güney Kore çizgi romanları manhwa, İtalyan çizgi romanları olan fumetti ve dahasına kucak açan İstanbul Comics & Art Festival (ICAF), 3 gün boyunca bunlara ek olarak atölye, müzik ve animasyonla dolu bir program hazırlamış.

Festivale katılacak isimler arasında en taze sanatçı kolektiflerinden Krüw, Floripaartworks ismi altındaki çalışmalarıyla Bigumigu’nun eski editörlerinden Başak Erdemir, Mural İstanbul’da da yer alan İstanbul’un değerli sokak sanatçıları, fontların turşusunu kuran Monroe Creative Studio, illüstrasyon atölyesi 49/50, Awesome Broduction sunacağı sanal gerçeklikte boya yapmayı sağlayan Google Tilt Brush, kartpostal gönderme alışkanlığını yeniden kazandıran Paper Street Co. ve nice sanatçı, yaratıcı, üretken birey festivale katılacak.

Detaylı bilgi, bilet, ulaşım ve diğer detaylara İstanbul Comics & Art Festival’ın internet sitesinden alabilirsiniz.

Görsel: ICAF