Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
CityGo Urban, Şehir Ulaşımını Tamamen Değiştirmek İstiyor

CityGo Urban, Şehir Ulaşımını Tamamen Değiştirmek İstiyor

CityGo Urban, benzersiz tasarımıyla ve teknolojik özellikleriyle şehrin yoğun temposuna ve size kolayca ayak uyduracak.

CityGo Urban, şehir içi ulaşım için size üstün deneyimler yaşatabilecek bir elektrikli scooter. Sade ve ikonik bir tasarıma sahip olan CityGo Urban, inovatif akıllı güç üretim özelliği ile scooter kategorisine farklılık getiriyor. Özellikle çalışan kişilerin aniden çıkan toplantılara hızlıca yetişme telaşını azaltacak olan CityGo Urban, otomobil endüstrisinde görev alan tasarımcılar tarafından geliştirildi.

Şehirde yaşam genellikle otobüs, metro ya da vapur gibi toplu taşıma araçları arasında seçim yapmakla geçiyor ve 1 yılda ortalama 50 saat evle işyeri arasındaki yolda, trafikle boğuşarak geçiyor. Oysa bu kaybettiğiniz bu saatleri uykuda, çalışarak ya da sevdiklerinizle geçirebilirsiniz. CityGo Urban, kayıp zamanı azaltarak otobüsle metro arasındaki yolu kolayca katetmenizi sağlıyor ve sizi vakit kaybından kurtarıyor. Kompakt yapıdaki, yalnızca 7 saniye içinde katlanıp eski pozisyonuna dönebilen CityGo Urban otomobil bagajına, asansöre ya da metroya rahatlıkla sığabiliyor.

Teknolojisiyle de dikkat çeken elektrikli scooter’la uzun ya da kısa yolculuklara çıkabiliyorsunuz. Arkada, tekerleğin tam üzerinde yer alan pedal şeklindeki canlandırıcı fren sistemi, fren yapınca ortaya çıkan gücün lityum iyon pilde yeniden depolamasına yardımcı oluyor. Böylece pil bitince yolda kalma endişesi ortadan kalkıyor. Arka tekerleğin göbeğinde yer alan 300 watt’lık motor, ayağınızı geriye doğru hareket ettirdiğinizde çalışmaya başlıyor.

9.8 kilo ağırlığındaki, saatte 20 km hız yapabilen scooter’ın pili 2,5 saatte tam şarj oluyor ve tek şarjda 20 km’lik bir yolculuk yapabilmenizi sağlıyor. Pilin durumunu scooter’ın tabanında yer alan LCD panelden ya da Bluetooth yardımıyla mobil uygulamadan takip edebiliyorsunuz. CityGo Urban’da yer alan ön ve arka ışıklar sayesinde karanlıkta görünür ve güvende oluyorsunuz.

CityGo Urban, Novice, Normal ve Sports olarak -tıpkı pahalı bir spor otomobilde olduğu gibi- üç farklı modda kullanılabiliyor. Eğer rahatlatıcı, yavaş ve enerji tasarruflu bir yolculuğu tercih ediyorsanız Novice modunu; biraz daha hıza ihtiyaç duyuyorsanız ve gideceğiniz yere trafiğin sıkışık olduğu saatlerde ter dökmeden ulaşmak istiyorsanız Normal modu; daha hızlı, aktif ve maceraperest yolculuklar için ise Sports modu tercih edebilirsiniz.

Indiegogo’da fonlanan, beyaz ve siyah olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunan CityGo Urban’a erken kampanya fiyatı ile 539 dolar ile sahip olabilirsiniz. Elektrikli scooter kampanya bitiminin ardından 1.489 dolardan satılacak.

https://vimeo.com/176187788

Görsel: Twitter, Indiegogo, Vimeo