Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cheetos’umu Kim Yedi?

Cheetos’umu Kim Yedi?

Cheetos, 55. Super Bowl etkinliği için yayınladığı reklam filminde gizlice Cheetos yerken yakalananlara inkar etme taktikleri veriyor.

Cheetos geçtiğimiz yıl Super Bowl için gerçekleştirdiği kampanyasında MC Hammer’ın (Stanley Kirk Burrell) 1990 yılında çıkardığı, uzunca bir süre ağızlarda takılı kalan ve üzerinden zaman geçmesine rağmen eskimeyen U Can’t Touch This parçası bulunuyordu. Cheetos yediği ve elleri kirli olduğu için çeşitli görevlerden kaytaran adama beklenmedik yerlerden aniden çıkan MC Hammer eşlik ediyordu. Frito-Lay markası bu yıl zamanı biraz daha ileri sarıyor ve 2000’li yılların hit parçası It Wasn’t Me eşliğinde 55. Super Bowl etkinliğinde yerini alıyor.

cheetos

Parmakların seni ele verse de Cheetos yediğini inkar et

Goody Silverstein & Partners tarafından yaratılan kampanyada Ashton Kutcher ve Mila Kunis çiftine Shaggy eşlik ediyor. Turuncu parmakların yine iş başında olduğu reklam filminde Shaggy gizlice Cheetos yerken yakalanan Mila Kunis’e inkar etme taktikleri veriyor. It Wasn’t Me (O ben değildim) parçasının vurucu sözü ise ön plana çıkıyor. Cheetos’un Cheetle ismini verdiği parmakta bıraktığı bu iz, Mila Kunis’in işini zora soksa da asla taviz vermeden iddiasını sürdürüyor.

Cheetos, bir dakikalık Super Bowl reklamında geçen yılın son aylarında piyasaya sunduğu Crunch Pop Mix ürününü ön plana çıkarıyor. Reklam filminin yönetmenliğini Beacon Street Studios prodüksiyon şirketinden Bryan Buckley gerçekleştiriyor.

Frito-Lay Kuzey Amerika pazarlama müdürü Rachel Ferdinando, Shaggy’nin 2000’li yılların başlarında oldukça hit olan It Wasn’t Me parçasının yer aldığı reklam filminin önceki Super Bowl kampanyalarındaki ruhu koruduğunu vurguluyor. Kız arkadaşını aldatan bir adamın paçayı sıyırmaya çalışmasını anlatan It Wasn’t Me şarkısı bu sefer Cheetos’lu parmakları inkar etmek için kullanılıyor. Shaggy ise reklam filminin sonunda bu inkarın ilk defa işe yaradığını gördüğünü söylüyor.

Künye

Müşteri: Frito-Lay
Ajans: Goodby Silverstein & Partners
Prodüksiyon Şirketi: Beacon Street Studios
Yönetmen: Bryan Buckley

Görsel: YouTube