Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cep Saatiyle Akıllı Telefonun Birleşimi: Runcible

Cep Saatiyle Akıllı Telefonun Birleşimi: Runcible

Yuvarlak hatlarıyla cep saati nostaljisini yaşatan Runcible, akıllı telefonların yapabildiği her şeyi yaparken dijital dünyaya yeni bir bakış açısı getiriyor.

Runcible; zarif, yuvarlak, avuçiçi boyundaki dijital hayata bakış açınızı değiştirmek isteyen bir mobil cihaz. Bir akıllı telefonun yapabildiği her şeyi yapabilen Runcible, sessiz ve bu yüzden gerçek hayatla bağlantınızı koparmıyor. Diğer yandan, sizi dijital dünyaya da tamamen bağımlı hale getirmiyor. İstediğiniz zaman akıllı telefonla yapabileceğiniz; arama, mesajlaşma, fotoğraf çekme, internette gezinme, yol tarifi alma gibi şeyleri bu cihazla yapabiliyorsunuz.

Tahta ve okyanuslardan toplanıp geri dönüştürülen plastiklerden oluşan kavisli arka yüzeye sahip Runcible’da: Snapdragon 410 dört çekirdekli işlemci, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 1 GB RAM, 8 GB eMMC 5.0 Flash depolama, arka kamera, BuniOS (Android 5.1 üzerine kurulu) işletim sistemi ve daha sonraki geliştirmeler hesaba katılarak bir GPIO ile USB altyapısı bulunuyor. Eskinin kordonlu cep saatlerini (köstekli saatleri) andıran tasarıma sahip cihazda LTE/4g bağlantı seçeneği de bulunuyor.

Üçüncü dalga teknoloji ürünleri tasarlayan Kaliforniyalı şirket Monohm tarafından geliştirilen Runcible’ın Lovelace modeline Indiegogo’da sürdürülen kampanyaya destek olarak 499 dolar, Babbage modeline ise 399 dolar ve kargo ücreti karşılığında sahip olabilirsiniz. Kendine 250.000 dolar sabit hedef koyan Runcible, 159.245 dolar desteğe ulaşmış bulunuyor.

Görsel: Monohm, Vimeo