Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
“Cem Karaca’nın Gözyaşları”nın Galasında, Cem Karaca Hologram Olarak Sahnedeydi

“Cem Karaca’nın Gözyaşları”nın Galasında, Cem Karaca Hologram Olarak Sahnedeydi

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin galasında, Cem Karaca hologramının sahne alması izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.

26 Ocak Cuma günü (yarın) vizyona girecek olan filmin galası, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geceye Nuri Bilge Ceylan, İlker Başbuğ, Haluk Levent, Kerem Cem, İzzet Öz, Nejat Yavaşoğulları, Cahit Berkay gibi değerli isimler katıldı. Gecede ayrıca filmde İsmail Hacıoğlu’nun giydiği Cem Karaca kostümleri de sergilendi.

Cem Karaca’nın Gözyaşları, sanatçının müzik dünyasının ötesinde annesi, babası, aşkları ve biricik çocuğuyla iç içe geçen bir aile portresi de sunuyor.

Cem Karaca ile İsmail Hacıoğlu ve Emrah Karaca dakikalarca ayakta alkışlandı.

Davetlilerin filmi izlemesinin ardından başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu ve Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca sahneye çıktı. Emrah Karaca ile İsmail Hacıoğlu “Tamirci Çırağı” şarkısını, müzik direktörü Cem Öğet’in yönettiği 40 kişilik orkestra eşliğinde seslendirmeye başladı. Ardından aramızdan 20 yıl önce ayrılan efsanevi sanatçı Cem Karaca’nın hologramı da sahnede belirdi ve alkışlar eşliğinde karşılıklı düet yaptılar. Bu çok özel anlarda izleyiciler hem şarkıya eşlik etti hem de gözyaşlarını tutamadı. Şarkı bitiminde İsmail Hacıoğlu ve Emrah Karaca dakikalarca ayakta alkışlandı.

Bu hologramlı performansı aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Film, Fikri Harika Prodüksiyon (Özgür Tari) ve Aytaç Medya (Aytaç Ağdağ) ortak yapımcılığında çekilmiş. Danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yaptığı filmin senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık, Gayet Güzel Filmler ve Yüksel Aksu kaleme almış. Müzik direktörlüğünü Cem Öget’in yaptığı filmin yönetmeni ise Yüksel Aksu. Filmde Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Alper Saldıran, Kubilay Tunçer, Emre Özcan, Ali Talha Kırışgil gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

 

Gala gecesi sergilenen kostümler

Görsel: Cem Karaca’nın Gözyaşları


Bigumigu Yazarı
| GENEL