Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jeremy Allen White Performansının Muzip Bir Berlin Versiyonu

Jeremy Allen White Performansının Muzip Bir Berlin Versiyonu

Berlin merkezli bir içecek markası, alkolsüz birasını tanıtmak için Jeremy Allen White’ın Calvin Klein reklamındaki performansına mizah ve daha fazla çıplaklık kattı.

Butik bira üreticisi BRLO, insanların Aralık ayındaki yoğun alkol tüketiminin ardından alkolden uzak durmaya çalıştığı Dry January (alkolsüz Ocak ayı) şerefine BRLO NAKED isimli alkolsüz ürününü tanıttı. “Drink NAKED. Yes, Chef!” başlıklı kampanya filmi, Jeremy Allen White’ın Calvin Klein reklamındaki efsane performansını tiye alıyor. Berlinli olmakla kendini özdeşleştiren marka, BRLO NAKED’i akıllara kazımak için işin içine Berlin manzarası ve bir doz daha çıplaklık katıyor.

Mizahın dayanılmaz cazibesi

Reklam filminde, Jeremy Allen White’ın aşırı fit vücudunun tersine dolgun vücutlu, kızıl saçlı bir aktör rol alıyor. Berlin’de son decece özgüvenli bir edayla yürüyen karakter, izleyicinin gözüne sık sık “ee nolmuş yani” gibi bir ifadeyle bakıp insanı gülümsetmeyi başarıyor. Fonda ona eşlik eden parça da bu tavrı destekliyor ve “kendimi seni sevdiğimden daha çok seviyorum” sözleriyle karakterimize tercüman oluyor. Merak edenler için hemen parantez açayım; müzik, California Music’ten Malte Hagemeister tarafından yaratılmış.

Finalde karakterimiz beyaz iç çamaşırını da tamamen çıkarıyor ve kendini kırmızı kanepeye atıp Berlin’in ikonik televizyon kulesi Berliner Fernsehturm’a karşı birasını yudumlama başlıyor.

Marka sosyal medyada filmi şu ifadelerle paylaşmış : “Yoğun, sulu ve ertesi sabah baş ağrısı yapmayan, mükemmel bir seçim – sadece Dry January için değil.”

Kampanya Deloitte Digital imzasını taşıyor. pulloverfilms tarafından çekilen filmin yönetmen koltuğunda ise Charley Stadler oturuyor. Aktörün ismini çok araştırsam da henüz bulabilmiş değilim, bulduğumda haberi mutlaka güncelleyeceğim. Şu an için her yerde kendisinden “beer guy” olarak bahsediliyor.

Ne dersiniz, Jeremy Allen White’ın baş döndürücü New York turu mu yoksa bu filmdeki beer guy’ın eşsiz ve kendisiyle barışık Berlin performansı mı sizde daha derin izler bıraktı?

Bu arada, aşağıdaki haberde Calvin Klein’ın Jeremy Allen White kampanyasının bugünün reklamcılığı üzerinden nefis bir analizini bulabilirsiniz.

Calvin Klein’ın Jeremy Allen White Kampanyası ve Bugünün Reklamcılığı 

Görsel: BRLO