Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedilerle Selfie Çekmeyi Kolaylaştıran Telefon Aparatı: Cat Selfie

Kedilerle Selfie Çekmeyi Kolaylaştıran Telefon Aparatı: Cat Selfie

Cat Selfie, kıpır kıpır olan kedi dostlarımızın dikkatini telefona doğru sabitliyor ve onlarla harika selfie'ler çekebilmeyi sağlıyor.

Kedilerle hayatı paylaşmak büyük bir mutluluk. Elbette durumun kontrolden çıktığı anlar da oluyor. Örneğin siz çalışırken tüylü dostunuzun masaya gelip ilgiye aç bir çocuk gibi davranması, sürekli oyun oynamak istemesi zor anlar yaşatabiliyor. Onun ilgisini karşılıksız bırakmaya yüreğiniz dayanmaz, diğer yandan da işinizi yapmak zorunda olduğunuzdan şekilden şekle girersiniz. Kediye oyun alanı, sahibine ise çalışma masası olan Ascend Desk bu soruna çözüm öneren bir tasarımdı. Tüylü dostlarınızı uzaktan izleme ve onlarla gerçek zamanlı iletişim kurma imkanı veren, hatta onlara uzaktan atıştırmalık verebileceğiniz VAVA Mobile Pet Cam de kontrolü sağlamak adına etkili bir çözümdü. Şimdi de kamera karşısında kontrolü ele almayı ve onlarla güzel selfie’ler çekebilmeyi sağlayacak Cat Selfie var karşınızda.

Cat Selfie tüylü dostunuzun dikkatini telefona odaklıyor

Kedilerin fotoğrafını çekmek de onlarla birlikte güzel bir selfie yakalamak da kolay değil. Fotoğraf çekerken kıpırtısız kalmalarını ummaktan ve dikkatlerini objektife doğru çekmeye çalışmaktan başka çare kalmıyor bizlere. Bubblegum Stuff’ın akıllı telefon aparatı Cat Selfie işte tam bu noktada devreye giriyor. Yerinde duramayan tüylü dostumuzun dikkatini bir süre kendisinde toplayan bu aparat yan yana güzel kareler çekebilmeyi kolaylaştırıyor.

Cat Selfie oldukça basit bir fikirden yola çıkarak yaratılmış. Bu anlamda basit olanı bulmanın başarıya götüreceğini kanıtlar nitelikte. Kedi şeklindeki klipsli tasarımı telefona tutturmanız ve biraz sallamanız yeterli. Böylece zilin çıkardığı sesle kendinizin bakışları kameraya odaklanıyor.

Cat Selfie, Loughborough Üniversitesi tasarım bölümü öğrencilerinden George Hill’in imzasını taşıyor. Hill bu tasarımla BPMA’nın öğrenciler arasında düzenlediği tasarım yarışmasının kazananı olmuş. George, tasarımın promosyon olarak kullanabileceği düşüncesiyle Whiskas gibi bir markalarla da iletişime geçmiş. Ürün şu anda 11,95 sterlin fiyatla Bubblegum Stuff’ta satışta.

Görsel: Bubblegum Stuff