Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti

Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti

Cansu Bayrambey, Piece of advice adlı projesinde öneri ve tavsiyelerden oluşan interaktif bir seyahat rehberi kiti sunuyor.

Seyahate çıkmak istediğinizde ya da bir bölgede bir şeyler aradığınızda size rehberlik edecek niş kaynaklar bulabilmeniz artık mümkün. Örneğin edebiyat tutkunuysanız, edebiyatla zenginleştirilmiş etkileşimli bir yol haritası olarak Atlas Obscura hoşunuza gidebilir. Hangi ülkedeki hangi şehrin ne kadar LGBTİ-dostu olduğuna ilişkin veriyi görselleştiren Destination Pride, güvende hissetmek için 1 numaralı yardımcınız olabilir. Plakta Yeni Yerel Sesler haritası, müzik tutkunları ve yerel plak dükkanlarını kavuşturan önemli bir kaynak olarak çok işinize yarayabilir. Cansu Bayrambey ise Piece of Advice projesi ile gezginlere yeni bir kaynak daha sunuyor.

Şehirlerin ruhunu yansıtan tasarımlarıyla Piece of Advice

Cansu Bayrambey Piece of Advice’ı öneri ve tavsiyelerden oluşan interaktif bir seyahat rehberi kiti olarak tarif ediyor. Paris, Londra, Amsterdam, Roma ve Barselona olmak üzere 5 ikon şehre dair pul tasarımları, kartpostallar ve rehber tasarımları içeriyor. Rehberlerin tasarımında, her şehrin kendine has özelliklerinden esinlenmiş Cansu.

Piece of Advice Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti

Her bir rehber koparıldığında 3 parçaya ayrılacak şekilde tasarlanmış. Kopan ilk kısımda şehre dair pullar, ikinci kısımda şehir ile ilgili öneriler ve izleyicilerden gelen tavsiyeler, üçüncü kısımda ise mekan önerileri ve günlük bir tur önerisi yer alıyor. Önerilen yer hakkında daha fazla bilgi almak için de QR kodlarını taramak yeterli.

Cansu Bayrambey, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Anasanat Dalı mezunu. Piece of Advice’ı tez projesi olarak tasarlamış. Projeyi hayata geçirmek için üzerinde çalışmaya devam ediyor. Cansu’nun çalışmalarını Behance profili ve Instagram’ı üzerinden takip edebilirsiniz.

Piece of Advice Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti Piece of Advice Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti

Piece of Advice Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti Piece of Advice Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti Piece of Advice Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti

Piece of Advice Cansu Bayrambey’den İnteraktif Seyahat Rehberi Kiti

Görsel: Cansu Bayrambey