Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Candide Thovex Hiç Bitmeyecek Gibi Kayarak Dünyayı Geziyor

Candide Thovex Hiç Bitmeyecek Gibi Kayarak Dünyayı Geziyor

Candide Thovex, yeni videosunda 2 yıl sonra tekrardan Audi'yle birlikte kışı beklemeden dünyayı kayarak gezmeye başlıyor.

Candide Thovex ismine internette denk gelmişsinizdir. Eğer video kaliteliyse ve videonun içeriği sizi hayretlere düşüyorsa, ekstrem sporlar ilginizi çeksin ya da çekmesin öyle bir video sosyal hesaplarınızın akışına düşer. Candide Thovex de o tarz isimlerden. Kendisi ödüllü serbest stil kayak sporcusu ve videolarıyla bizleri kendine hayran bırakıyor. Normalde kayak kışın yapılırken, bu deli sporcu Candide kaymak için kışı dahi bekleyemiyor. Koşullar ne olursun o hep aynı hızda ve kalitede gidiyor.,

Uçan Fransız Yaz Kış Demeden Kayıyor

Audi de onun kendisini bozmayan çizgisini seviyor belli ki. Candide’le Audi’nin kişiye seslenme tonu da benziyor zaten. Az evvel Candide için dediklerim, yani hayran bırakan bir kalitede olması ve her koşulda bunu sağlıyor oluşu zaten Audi’nin kendi söylemlerini de destekliyor. Audi ve Candide 2015 yılının sonlarında quattro modeli için bir araya gelmiş ve 2 dakikadan az ama izlerken aklımızın uçtuğu bir video hazırlamışlardı. E tabi, o projeden bugüne 2 yıl geçti ve hem Candide hem de çekim teknikleri gelişti. O yüzden dün yayınlanan 4 buçuk dakikalık yeni Audi ve Candide videosu “Ski the World” gerçekten on numara beş yıldız.

Candide dün yayınlanan videoda kaymıyor adeta uçan halıda gidiyor. Çok uzun mesafeleri ve yer koşullarını video boyunca deneyimliyor Candide. Zaten büyük heykellerin arasından gösterişli bir girişle başlıyor Candide şovuna. Terrakotta Ordusu’na benzer heykellerin arasından geçiyor, Çin Seddi’nden kayıyor, ormanlardan, dağlardan, çöllerden, denizlerden geçiyor. Hatta Türkiye’den bile geçiyor. İnanılmaz yani adeta bir yol ya da yokuş bulsa Ay’a da kayacak. Şayet bu serinin devamı olursa ilerideki yıllarda ben videoda bir uzay kayağı görmek isterim açıkçası.

Video yayınlanalı daha 24 saat olmadı ama Facebook’ta 10 milyon izlendi bile. Bütün bir videoyu Candide’le yeteneğine hayran olarak izliyorsunuz ve videonun sonunda onunla birlikte gerçekten o teleferiğe oturup arkadan kulağa çalınan reggae şarkısının keyfini çıkarıyorsunuz.

Görsel: Youtube