Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Büyükanne İç Çamaşırının Rahatlığı Dansla Ortaya Çıkıyor

Büyükanne İç Çamaşırının Rahatlığı Dansla Ortaya Çıkıyor

Sloggi viral olan dansı ile ün salan Dancing Granny lakaplı Colette Zacca ile rahat ve geniş iç çamaşırlarına övgüler diziyor.

İç giyim markası Sloggi, Nothing Hill karnaval dansındaki hareketlerinin çok beğenildiği Colette Zacca ile 1979’da piyasaya sürdüğü iç çamaşırının 40. yılını kutuluyor. Büyük, geniş ve rahat iç giyim modelinin ön plana çıktığı reklam filminde rahat çamaşırlar ve bedeniyle mutlu insanların kendine güven konusunda da sorun yaşamayacağı gösterilmek isteniyor.

Sir Mix-A-Lot’un meşhur şarkısıyla 90’lara dönüş

MullenLowe London tarafından hazırlanan “Granny Got Pants” reklam filmi markanın çok satan “79” Maxi Cut iç çamaşırının yenilenmiş halini gösteriyor. Amerikan rapçi Sir Mix-A-Lot’un tarafından söylenen 90’ların hit şarkısı “Baby Got Back” uyarlaması içeren reklamda yenilenen iç çamaşırın geri dönüşü kutlanıyor. Kadın iç giyim ürünlerinin standartlaştırılmış özelliklerini bir yana bırakan Sloggi, büyükanne modeli iç çamaşırlarının rahatlığının yanı sıra havalı olduğunu 56 yaşındaki Colette Zacca’nın dansı ile gösteriyor. Sir Mix-A-Lot’un yeniden uyarlanan şarkısı sözlerinde büyük iç çamaşırlarına övgüler dizilirken dergilerin pohpohladığı g-string modelleri kötüleniyor.

Sloggi iç çamaşırda rahatlığı ön planda tutuyor

MullenLowe London CCO’su Jose Miguel Sokoloff, markanın 1919’da Maxi Pant’i piyasaya sürdüğünde iç çamaşırının rahat ve şık olmasını isteyen kadınlar tarafından ilgi gördüğünü hazırladıkları kampanya ile bu rahatlığın şimdi de herkes için iyi olabileceğini göstermek istediklerini belirtti. Sloggi, insanların seksi kabul edilen kalıplara uymak için konforlu olmayan iç çamaşırları giymesi yerine bu fedakarlıktan vazgeçip rahatlıklarını tercih etmelerini talep ediyor.

Colette Zacca festival zamanı gerçekleştirdiği provasız dansı için iki kalça protezi sonrası böyle dans edeceğini hiç düşünmediğini itiraf ederken bu kadar insanın dansını beğeneceğini hiç aklına getirmediğini ifade ediyor. Viral olan dansı ile birlikte kendine olan özgüveninin yeniden canlandığını ifade eden Zacca, başkalarına da ilham vermek ve onlarında bedenleriyle mutlu olabileceğini göstermek istediğini söylüyor. “Marka birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyor ve yaptığımız işten gerçekten gurur duyuyorum. Dans etmeyi her zaman sevdim, bu yüzden tüm deneyim inanılmazdı.”

Künye

Müşteri: Sloggi
Ajans: MullenLowe, London, UK
Strateji: Anna Jenkins
Yapımcı: Alex Pemberton
CCO: Jose Miguel Sokoloff
Yaratıcı Yönetmen: EJ Galang, Katrina Encanto
Müşteri Temsilcisi: Anna Connolly
Tasarımcı: Augusta Linquist, Danny Flint
Yönetici: Victoria Ellis
Hesap Yöneticisi: Lee Allen
Yaratıcı: Charlotte Robbins, Nina Grifiths
Strateji Yöneticisi: Emma Batho

Görsel: Youtube