Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LC Waikiki’den Meme Kanseri Farkındalık Ayına Özel Koleksiyon

LC Waikiki’den Meme Kanseri Farkındalık Ayına Özel Koleksiyon

LC Waikiki, LCW Dream markası altında tasarladığı yeni iç giyim koleksiyonuyla meme kanseri ile mücadele eden kadınların iyileşme sürecine destek veriyor.

Erken teşhisin önemine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 2004 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından ilan edilmesinden bu yana her yılın Ekim ayı, aynı zamanda ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’. Yalnızca 2020 yılında dünya genelinde 2.3 milyon kadına meme kanseri teşhisi konurken, 685 bin kadın bu nedenle aramızdan ayrıldı.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında dünya genelinde gerçekleştirilen etkinliklerin büyük bir kısmında bu istatistiklere yer verilirken, çoğunlukla da sağlık risklerinin nasıl azaltılabileceğine değiniliyor. Bunlar çok kıymetli bilgiler olmakla birlikte bir de hastalıkla birlikte gelen zorlu süreçte kişinin gerçekten ihtiyaç duyduğu şeyler var: Sosyal medyadaki deneyim paylaşımları dışındaki somut ihtiyaçlar.

Bu konuda anlamlı bir adım atan LC Waikiki, meme kanseri ile mücadele eden kadınlara özel olarak LCW Dream markası altında bir iç giyim koleksiyonu tasarladı. Marka, kadınların gereksinimleri doğrultusunda özel detayları göz önüne alarak hazırladığı koleksiyonu ile iyileşme süreçlerine destek vermeyi amaçlıyor.

Ameliyat sonrası için tasarlanan sütyenler ekstra yumuşak sabitlenebilir şardonlu askılarla hareket kabiliyetini artırıyor; kalın yan kanatlarıyla destek görevi görüyor. Daha geniş göğüs altı bandı ise hareket ederken cildin tahriş olmasını önlüyor. Alt ve üst olmak üzere takım olarak tasarlanan koleksiyon LCW Dream mağazalarında ve lcwaikiki.com web sitesi üzerinden satışa sunuldu.

Görseller: LC Waikiki