Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
BMO Yatırım Hizmeti için Dört Kısa Reklam Filmi

BMO Yatırım Hizmeti için Dört Kısa Reklam Filmi

Farklı taşıtlarla sunulan farklı yatırım modelleriyle bireysel yatırımları yönetmeyi sağlayan AdviceDirect hizmeti için 4 yeni reklam filmi yayınlandı.

Kanada’nın 5. büyük bankası olan Bank of Montreal, müşterilerine yönelik kişiselleştirilmiş bir çevrimiçi yatırım danışmanlığı olan AdviceDirect’i hizmete sundu. Bu hizmet ile kullanıcılar yatırımlarının durumunu anlık olarak inceleyip oluşabilecek ekonomik dalgalanmalara karşı hızlı müdahalelerde bulunabilecekler. Banka danışmanları ise portfolyöları inceleyerek ona uygun geliştirilebilecek stratejileri müşterilerin tercihlerine göre şekillendiriyor.

Günümüz ekonomik modeli içerisinde çabuk kararlar alarak bunu uygulamaya geçirmek dalgalanmalar arasından zarar görmeden çıkmayı sağlıyor. Özellikle kriz ve durgunluk dönemlerinde atılan doğru adımlar yatırımcıların portfolyosunu genişletirken, tepkisiz kalmak veya yanlış kararlar almak bazı kayıplara yol açabiliyor. Bu konuda bir adım atarak yeni hizmetini tanıtan BMO, yayınladığı reklam filmlerinde de seyahat halinde yaşanabilecek olaylara karşı alınan karar mekanizmalarını işliyor. Hava, deniz, kara ve demir yolu üzerinde yaşanabilecek olumsuz durumları AdviceDirect pusulası ile çözüme ulaştırıyor.

Künye:
Marka: Bank of Montreal
Ürün: AdviceDirect
Yapım Ajansı: Tendril

Görsel; Vimeo