Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sırt Çantası Büyüklüğünde Elektrikli Bisiklet

Sırt Çantası Büyüklüğünde Elektrikli Bisiklet

Taşınabilir elektrikli bisiklet Impossible, kolay kullanımı ile şehir içinde alternatif çözümler sunuyor.

Yaşam dinamiklerini mobil düzene göre uyarlayan kişiler için hızlı ulaşım sağlamak ve zaman kazanmak son derece önemli. Impossible isimli elektrikli bisiklet, bu konuyu bir adım daha öteye götüren bir çalışma olarak Kickstarter’da destek toplamakta şu sıralar. Sıradan katlanabilir bisikletler en küçük halleriyle bile özel bir çantaya veya askıya ihtiyaç duyuyor. Bu konuda limitleri zorlayan Impossible ise yaratıcı bir tasarımla sırt çantasının içine bile sığabilen bir model.

Tasarım üzerindeki her obje kullanılabilir bir özelliğe sahip. Katlanmışken tekerlekleri koruyan kılıf, açıldığı zaman sele olarak kullanılıyor. Tekerlekler ise içe doğru katlanarak tek bir noktada birleşiyor. 80 kilogram ağırlık taşıyabilen Impossible, saatte 20 kilometre hız ile 45 dakika kullanılabiliyor. Normal hız ile kullanıldığında ise 25 kilometre boyunca seyir halinde kalıyor.

Kickstarter’da devam eden kitle fonlama kampanyası %463 destek ile hedeflenen miktarın üzerinde desteğe kavuştu. Gerçekleşip satışa çıkması böylece kesinleşen ürün, şehir hayatı içindeki bireyin hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracak. Çünkü proje sahiplerinin iddialarına göre bu bisiklet dünyanın en küçük katlanılabilir bisikleti olması için tasarlandı.

Ek, kampanya 21 Aralık 2014 tarihinde kampanya sahibi tarafından iptal edildi. Ürün tasarımı da kampanyanın ismi gibi imkansızmış.

https://www.kickstarter.com/projects/1181257820/impossible-0/

Görsel; Kickstarter