Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bisiklet Yağmurluğu

Bisiklet Yağmurluğu

Boncho isimli yağmurluk, bisikletle pançoyu buluşturarak yağmurlu havalarda nefis sürüş keyfi sunuyor.

Yağmurlu zemin iki tekerlekli tüm taşıtlar için olabilecek en zor hava koşulu. Motosiklet ve bisiklet sürücülerine “Kar yağsa daha iyi.” dedirten yağmurun en büyük olumsuzluğu yerlerin kaygan olması ve seyir halindeyken rüzgar eşliğinde ıslanmak. Yağmura dayanıklı ceketler veya rüzgarlıklar bu durumu biraz daha hafifletse de hem kollarımız hem de bisikletin gidonu ıslanmaya devam ediyor.

Bir tulum gibi yağmurluk mefhumunu bir bütün olarak panço model yağmurluklardan ilham alan Boncho, bisikleti de sürücüyle birlikte kuru tutan bir tasarım ürünü. Boncho’nun su geçirmez kumaşı aynı zamanda oldukça hafif ve hava alan bir yapıya sahip. Ayrıca katlanarak da elde taşınabilir, çantaya saklanabilir bir boyuta inebiliyor. Gri ve Nane olarak iki farklı renk seçeneceği olan Boncho, sürücünün başını, tüm gövdesini ve gidon dahil bisikletin ön kısmını yağmurdan koruyor.

Vanmoof isimli bisiklet ve bisiklet aksesuarları geliştirici tarafından tasarlanan Boncho, Kickstarter’da fonlanıyor. Hedeflediği miktarın üzerine çıkan kampanya, önümüzdeki ayın sonuna kadar devam edecek.

Görsel; Boncho, Kickstarter