Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Valizin Gözünden Seyahat

Bir Valizin Gözünden Seyahat

Expedia, yeni sadakat programının tanıtımı için hazırlanan Wieden+Kennedy Portland imzalı tanıtım kampanyasında seyahat deneyimine farklı açılardan yaklaşıyor.

ABD merkezli çevrim içi seyahat şirketi Expedia, yeni sadakat programı One Key‘in tanıtımı için hazırlanan Wieden+Kennedy Portland’ imzalı tanıtım kampanyasının spotlarında bir valizin gözünden seyahat deneyimine bakarken, seyahatin hayattaki birtakım zorunlulukları fırsatlara dönüştüren etkisine dikkat çekiyor.

Expedia Group çatısı altındaki üç seyahat markası olan Expedia, Hotels.com ve Vrbo’da yapılan harcamaların yüzde 2’sini kullanıcılara nakit bir para biçimi olan One Key Cash olarak iade eden sadakat programı, bu iadelerin kullanıcılara ödüller olarak geri dönmesine veya onların tercih ettiği şekilde bu üç platformda kullanmalarına olanak sağlıyor. Şu an için yalnızca ABD pazarını kapsayan One Key’in 2024 yılına kadar Expedia’nın faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda kullanıma sunulması planlanıyor.

İlk spotta bir valizin gözünden seyahat deneyimine bakan kampanya ile ilgili W+K metin yazarı Ellie Jones, “Herhangi bir yere giden herkesin bu çalışmada kendilerini görmesini istedik ve bunu yapmanın en iyi yolu hiç kimseyi göstermemekti. Filmde aileleri, dünyayı dolaşan maceracıları, iş adamlarını ve hafta sonlarını bagajların içinden tasvir edilmiş olarak görüyoruz.” diyor.

İkinci spotta yeni doğan yeğeniyle tanışmak üzere yola çıkan genç bir kadının bu seyahat sayesinde Silver Tier statüsü kazanmasını, son spotta ise iş seyahatinde OneKeyCash kazanan bir kadının toplantıdan dinlenme zamanına uzanan hızlandırılmış seyahatini görüyoruz. Kampanya filmlerini Avustralyalı yönetmen Kim Gehrig yönetti.

Görseller: Twitter, Youtube, Expedia