Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fikirlerle Dolu Buruşuk Kağıdın Yolculuğu

Fikirlerle Dolu Buruşuk Kağıdın Yolculuğu

HP, hibrit çalışma düzeninde daha iyi performans sunan deneyim ve ürünlerini sahibinin peşini bırakmayan buruşturulmuş kağıdın hikayesi üzerinden gösteriyor.

Hibrit çalışma düzenine geçiş herkesin istediği yerden çalışmasını özgür kılarken insanların hem ofis içinde hem de ofis dışında birlikte çalışma deneyimleri değişiyor. İş birliklerini daha verimli hale getirmek için ofis alanları değiştirilirken insanların üretkenliğini ve birbirileriyle bağlantısını daha iyi bir performansla ortaya koyması önem kazanıyor.

Şirketlerin yüzde 80’inden fazlası konferans odalarını iyileştirmek için yatırımlar yapıyor. HP, toplantı alanları çözümleriyle bu noktada donanım ve hizmet açısından fark yarattığına inanıyor. Her düşüncenin ve fikrin değerli olduğunu vurgulayan “No Thought Left Behind” isimli reklam kampanyası da markanın hibrit düzendeki toplantı alanı çözümlerini vurgularken tatlı bir hikaye sunuyor.

Her fikir duyulmayı hak eder

Wieden+Kennedy Portland imzalı reklam filmi MJZ prodüksiyon şirketinden Nick Ball tarafından yönetiliyor. Düşüncelerini çevrim içi gerçekleştiren bir toplantıda paylaşmaya çalışan kadın, toplantının çok sesli kaotik bir ortama dönüşmesiyle bu isteğini gerçekleştiremiyor.

Fikirleri yazdığı kağıdı buruşturup bir top haline getiren kadın, toplantı sonrası çalıştığı restoranı terk ediyor. Fikirlerle dolu kararlı kağıt parçası sahibine geri dönmek için zorlu bir maceraya çıkarken şehrin bir ucundan diğer ucuna kadar geçen sürede başına gelmedik olay kalmıyor. Yine de en çok ihtiyaç duyulan anda yetişmeyi biliyor. Yoğun anlatımı ve duygu yoğunluklu hikayesinin yanı sıra ofis ortamındaki teknolojik çözümlerin yarattığı farka odaklanan marka, HP Presence konferans servisi çözümlerine de filmin sonunda yer veriyor.

hp

Hibrit çalışma düzeninde reklam filmlerinin prodüksiyon süreçlerinin de ne denli geniş bir ağa yayılabileceğini gösteren reklam filmi, yönetmen Nick Ball önderliğinde Budapeşte’de çekildi. Ekibin büyük bir çoğunluğu sürece çevrim içi katıldı.

HP, yine yakın zamanda Wieden+Kennedy Portland tarafından hazırlanmış, markanın sürdürülebilir ve adil teknoloji şirketi olma misyonunu paylaşan Printing Trees isimli bir kampanya daha paylaşmıştı. Megaforce yönetmenliğinde Los Angeles VFX stüdyosu Kevin iş birliğinde hazırlanan reklam filminde yazıcı sesleriyle birlikte ağaçların dalları ve yaprakları büyüyordu. Marka, yazdırılan her sayfa için ormanları yeninden canlandırma taahhüdünde bulunuyordu.

Künye

Müşteri: HP
Ajans: Wieden+Kennedy Portland
İdari Yaratıcı Yönetmen: Christen Brestrup, Bertie Scrase
Yaratıcı Yönetmen: Chris Cavalieri
Sanat Yönetmeni: Mike Lopez
Metin Yazarı: Matt Hunnicutt
Prodüksiyon Şirketi  MJZ
İdari Yapımcı: David Zander
Yönetmen: Nick Ball
DoP: Masanobu Takayanagi
Kurgu: Final Cut

Görsel: YouTube