Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
HP’den Bilgisayarınızı Şarj Edebilen Sırt Çantası

HP’den Bilgisayarınızı Şarj Edebilen Sırt Çantası

HP'nin 14 Eylül'de satışa çıkaracağı Powerup Backpack, minimalist görünümü ve dizüstü bilgisayarı şarj edebilen donanımıyla hayatınıza yoldaş olacak.

Donanım üreticisi Hewlett Packard bu kez alışık olmadığımız bir ürün çıkarmaya hazırlanıyor. Powerup Backpack isimli sırt çantası sıradan görünümüne rağmen bir bilgisayarı baştan sona şarj edebiliyor. 22,400mAh büyüklüğündeki şarj ünitesi sayesinde oldukça fazla enerjiye ihtiyaç duyan dizüstü bilgisayarları dahi şarj edebiliyor. Bunun yanı sıra önceliklendirme yaparak tablet ve akıllı telefon da şarj edebiliyor.

Akıllı telefonları 10 kez, tabletleri ise 3 kez şarj edebilen Powerup Backpack, Federal Havacılık Kurulu’nun (FAA) belirlediği uçarken taşınabilecek enerji miktarının da altında kalıyor. FAA, hangi formatta olursa olsun uçakta taşınacak pillerin saatte 100 watt’tan büyük olmaması gerektiği yönünde bir sınırlama getiriyor. HP’nin Powerup Backpack’i ise saatte 83 watt ile bu sınırın altında kalıyor. Her ülkeye göre değişebilecek bu düzenlemeler dünyayı evi haline getirmiş gezginler için düşünülmüş.

HP Powerup Backpack, Amerika bulunan için şu Amazon üzerinden ön sipariş kabul ediyor. 14 Eylül’de ise resmi olarak piyasaya çıkacak.

Görsel: Youtube