Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu ADhere Reklamcılık Günleri’nde

Bigumigu ADhere Reklamcılık Günleri’nde

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün, bu yıl 3.sünü düzenlediği ADhere Reklamcılık Günleri etkinliğinde ben de bir konuşma yapacağım. 1 Aralık sabah 10.00'da gelenler ünlü Bigumigu İletişim Trendleri sunumlarından birini dinleme fırsatı bulmuş olacak. wink

Tekerleği Yeniden İcat Ediyoruz sloganıyla 30 Kasım 1-2 Aralık tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Kaan Varnalı, Unilever Türkiye – Orta Doğu – Kuzey Afrika Algida – Magnum – Fruttare Ürün Müdürü Orçun Doğan, OMD Digital Direktörü Tuncay Yavuz, Youth Republic CEO’su Serhat Gürcü, Digital Youth Başkan Yardımcısı Erhan Adsan, Facebook Türkiye Müdürü Fırat Dirik, OMD Müdür Yardımcısı Nüzhet Algüneş, Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi ve Sosyal Kafa Programı yapımcısı Erkan Saka ve ArcadeMonk Ceo’su Ömer Bilge Ersoy da konuşmacı olarak yer alacak.

Özellikle son günün son paneli olan oturumun konuşmacıları bomba: Ozan Tüzün (Bobiler), Cem Aydoğdu (140Journos), Deniz Tan (Madde Bağımlısı), Serdar Paktin (change.org Türkiye) ve Emre Boztepe'yi (Ekşi Sözlük) Erkan Saka yönetiminde dinleme fırsatı bulacağız!

Etkinlik için Twitter'da kullanılmak üzere #miacaba diye de bir etiket belirlenmiş. Twitter fenolarının (Ceri Levis, Pink Freud, Mesut Bahtiyar, vb) konuşacağı bölümde bu etiketin patlama yapabileceğini düşünüyorum doğrusu.

Katılım ücreti bir gün için 25 TL olarak belirlenmiş. En az iki gün katılım gerçekleştirenler sertifika almaya da hak kazanacak.

Detaylı bilgi ve başvurular için tık tık -> buik.boun.edu.tr