Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Beyoğlu’nda Bir Çanta Otoparkı: Bagaj.co

Beyoğlu’nda Bir Çanta Otoparkı: Bagaj.co

Bagaj.co seyahat öncesi veya yoğun bir iş gününde şehir merkezinde yükleriyle kalanlara çözüm sunuyor.

Yalnızca seyahat öncesi şehir merkezinde zaman geçirmeniz gerektiğinde değil, artık sıradan bir günde de hayatın çok hızlı olduğu bu zamanlarda çantalarımız birer yük. Şahsen senelerdir Beyoğlu’nun ortasında elimde taşımak istemediğim ve işlerimi zorlaştıran bavullarımla kaç sefer kalmışımdır hatırlayamıyorum bile.
Artık taşımak istemediğiniz çanta, yük ve bavullarınızı Beyoğlu’ndaki Bagaj‘a bırakıp güvenle güne devam edebiliyorsunuz, bildiğiniz çanta otoparkı diye anılabilecek bu hizmet en çok da yabancı ve yerli turistlerin işine yarayacak. Üstelik yalnızca valiz, çanta için değil önemli proje dosyanız, laptop çantanızı park edip yola devam etmek için de harika bir fikir. Tüm otobüs firmaları ve uçak acentalarının bulunduğu civar olan Taksim bu iş için en ideal adres olmuş bana kalırsa.
Seyyah insanın derdinden de anlayan Bagaj, check-in, boarding pass, otel lokasyonu çıktısı alma gibi ihtiyaçlarınız için de hizmet veriyor.
24 saat açık olan Bagaj’in fiyatlandırması da şu şekildeymiş;
0-2 saat 5 TL
2-6 saat 10 TL
6-12 saat 15 TL
12-24 saat 20 TL
Maslak’ın ardından geçtiğimiz hafta Galata’da açılan Urban Station‘ın da (mobil çalışanlar için yeni nesil çalışma alanı) bir örnek oluşturduğu gibi şehirli insanın ‘first world problems’ diye adlandırabileceğimiz problemlerine çözüm sunan hizmet sektöründe örnekler çoğalmaya başladı. Bundan böyle hayatımıza giren bir gerçek; işimizi görecek hizmetleri saat üzerinden ödeme yaparak kiralamak. İstanbul olarak Küçük bir New York olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz 🙂