Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Beats by Dr. Dre’den Azametli Bir Dünya Kupası Reklamı

Beats by Dr. Dre’den Azametli Bir Dünya Kupası Reklamı

Beats Electronics yaklaşan Dünya Kupası'nın rüzgarını güçlü bir şekilde arkasına alıyor.

Geçtiğimiz hafta Apple Beats’i 3 milyar dolar gibi bir değerlemeyle satın alacağı bilgisi kesinlik kazanmıştı. R/GA’in çektiği yeni Beats filminde Neymar’ın elinde logosuyla birlikte net bir şekilde görülen iPhone’un bu satınalmanın bir sonucu olarak filme eklendiğini düşünmemek elde değil.

Özellikle Londra 2012 Olimpik Oyunları sırasında sık görmeye başladığımız bir sahne, müsabaka öncesi ısınan atletlerin konsantrasyon sırasında kulaklarında markası da kolaylıkla anlaşılan Beats by Dr. Dre kulaklıklarla dolanmalarıydı. Atletizm ve yüzme gibi bireysel spor dallarında ve çok ciddi odaklanma isteyen branşlarda gördüğümüz bu kullanım zamanla elbette futbol gibi takım oyunlarına kadar yansıdı. Bugün ülkemizde de ısınan futbolcularda Beats kulaklıları görmek mümkün.

Kendi kendine bir spor modası yaratan Beats için R/GA’in yaptığı film de bu gerçeği anlaşmalı sporcuları ve diğer ünlü isimleri de kullanarak güzel bir şekilde aktarıyor. Bu arada filme dünya kupası reklamı dediysek de tahmin edeceğiniz gibi resmi sponsorlardan biri olmayan Beats filmin hiçbir yerinde organizasyona direkt atıfta bulunamıyor.

Filmle birlikte yeni kulaklık modeli Beats Solo2’nin de lansmanı yapılıyor. Kampanya siteinde daha fazla detay da bulmak mümkün: beatsbydre.com/thegamebeforethegame.htm…


kaynak: adage.com