Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Basecamp Artık Öğretmenlere Ücretsiz Hizmet Vereceğini Duyurdu

Basecamp Artık Öğretmenlere Ücretsiz Hizmet Vereceğini Duyurdu

Basecamp artık öğrencileriyle daha rahat projeler üzerine çalışabilmeleri için öğretmenlere ücretsiz hizmet verecek.

Basecamp öğretmenlerin çok fazla kullandığı bir servis olduğu için öğrencilerine daha faydalı olmaları adına öğretmenlere artık ücretsiz hizmet edeceğini duyurdu. Okul projelerinde kolaylıkla kullanabilmeleri için öğretmenlere ücretsiz olacak servisin hali hazırdaki kullanıcıları [email protected] hesabına ulaşacak ve nerede çalıştığını bildirecek, henüz hesabı olmayanlarsa yine aynı mail adresinden ücretsiz hesabını açtırabilecek.

Basecamp öğretmenin değerinin yeteri kadar bilinmediğini vurguluyor ve öğretmenlerin yaptığı işin ne kadar değerli olduğunun karşılığını vermek istiyor.
Öğretmenler bu hizmeti farklı sınıflarındaki öğrenciler için kullanabilecek, yalnızca verdikleri dersleri sisteme kaydetmeleri gerekiyor ve o dersi alan öğrencileri bildirmeleri. Böylece sistem 23 kişinin aldığı bir derste o öğrencilere spesifik projeyi, diğer bir ders için de örneğin 12 öğrenciye kendi projelerini gösterebilecek. 5 Şubat itibariyle başlayacak uygulama ne yazık ki daha önce paralı üyeliği olan öğretmenlere para iadesi sağlamıyor. Kişisel amaçlar için kullanılamayan ücretsiz serviste öğrencilerinizle çalışacağınızı ispatlamanız gerekiyor.