Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bankalardan Sokak Hayvanlarını Sahiplenme Akımı

Bankalardan Sokak Hayvanlarını Sahiplenme Akımı

Bankaların birbirlerini sokak hayvanlarını sahiplenmeye davet ettiği ve sahiplendikleri dostlarına yer verdikleri sosyal medya akımı, sokaktaki dostlarımız için ümit ışığı oluyor.

Hayvanları Koruma Kanunu’nda 2 Ağustos’ta yapılan değişiklikle birlikte, hayvanların yaşamı tehlikeye girmekle kalmadı; insanlık da hiç iyileşmeyecek büyük bir vicdani yara aldı. Ülkenin dört bir yanında hayvanlara ve hayvanseverlere yönelik şiddetin artması, bu konuda verilen mücadeleyi elbette dindiremedi. Ülke gündeminin baş döndürücü bir hızla değişmesine rağmen, bu konu unutulmuyor ve vicdan sahibi olan hiçbir kişi ya da kurum tarafından da unutulmayacak.

Özellikle de temel çözüm olarak görülen sokaktaki canları sahiplenme ve sahiplendirme konusu birçok kampanyanın odak noktası. Bankaların hayvan sahiplenerek birbirlerine davet gönderdiği akım bu anlamda en ümit verici gelişmelerden.

“Tüm bankaları bu sevimli dostları sahiplenmeye davet ediyoruz!”

Her şey QNB Finansbank’ın  Kristal Kule’deki yeni patili dostu, Linda’yı tanıtmasıyla başlamış gibi görünüyor.

DenizBank’tan QNB Finansbank’a sevimli mi sevimli bir yanıt gelmiş.  Paylaşımda göreceğiniz üzere DenizBank, hayvan sahiplenmeye devam edeceğini ve tüm bankaların bu akıma davetli olduğunu vurguluyor:

Akım yeni sayılır ve başka bankalar da bu akıma dahil oldukça haberi güncelleyeceğiz. Gönül ister ki bu akım, bankacılık sektörünü de aşıp tüm şirketlere yayılsın. 

Can dostlarımız için yapılan aşağıdaki kampanyalara da göz atabilirsiniz.

Köpeklere Ne Oldu?

“Uyutma Beni”

Görsel: QNB Finansbank, DenizBank


Bigumigu Yazarı
| GENEL