Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bang With Friends’e Vuruşulabilite Skoru Özelliği Geliyor

Bang With Friends’e Vuruşulabilite Skoru Özelliği Geliyor

Bang With Friends uygulaması akıllandı. İki yeni özellik yolda; biri 'takılsak da olur', biri vuruşulabilite skoru.

Bang With Friends uygulamasının yarattığı etkiyi biliyoruz. Komik ve zekice de bulsak insanların uygulayıp uygulamayacağına dair şüphelerimiz vardı fakat yalnızca birkaç haftada milyonlaraulaşıldı.
İki yeni özellikle bu popülaritesini katlamak istiyor Bang With Friends. Uygulama, kendini sizin ne kadar seksi olduğunuz kriterini ortaya koyan Klout skoru benzeri özellik ile geliştirecek. Kısa zamanda inanılmaz ilgi gören Bang With Friends’te kişi profilleri zenginleştirilececek, Facebok hesabınızdan birkaç fotoğraf çekilecek. Tabii bunların hepsi analitik dataların kullanılması anlamına geliyor, bu sayede de uygulamada profiline en çok bakılanlar Klout skoru hesabındaki gibi bir profil çizmiş olacak ve seksi bulunma, yani tam tabiriyle vuruşulabilite skorları artmış olacak.
Sitenin kurucuları sitenin Bang With Friends’ten daha büyük, olayı daha ileri taşıyan bir şey olmasını istiyorlar ve ‘vuruşma’yı yeniden anlamlandırıp bunun “seninle buluşmak istiyorum ve seninle sadece vuruşmak değil, takılmak istiyorum” gibi bir şeye dönüşmesini istiyor. Site “vuruşa hazırım”dan “takılmaya hazırım”a gidebilir de diyorlar. Bunu sosyal olarak daha kabul edilebilir bir uygulamaya dönüşmek için değil kullanılma oranını genişletmek için yaptıklarını söyleyen kurucular, sitenin herhangi bir karşı cinsle eşleştirilme sitesi gibi algılanmasına da katılmıyorlar. Sitenin ‘vuruşma’ temasını kesinlikle bir kenara bırakıp da bundan utanmadıklarını ekliyorlar ayrıca.