Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hangi Arkadaşınızı Götürmek İstersiniz?

Hangi Arkadaşınızı Götürmek İstersiniz?

Facebook arkadaş listenizden kimlerin sizinle yatmak istediğini öğrenmek için bir uygulama var: Bang With Friends.

Evet doğru gördünüz.
İşte şimdi sosyal ağlar açık konuşmaya başladı. Bang With Your Friends, adından da anlayacağınız üzere birbirinde gözü olan arkadaşları insafsızca buluşturuyor. Uygulamada şimdiden 30.000’in üstünde kullanıcı var ve her 1 dakikada 5 kullanıcı kaydoluyor. Bang with Friends, takdir edersiniz ki kullanıcılardan olduğu kadar medyadan da büyük ilgi gördü.
Uygulamaya Facebook ile bağlandığınızda önünüze arkadaş lıştenizden karşı cinste olan insanların isim ve fotoğrafları çıkıyor, her fotoğrafın altında “vuruşa hazırım” yazıyor, eğer o butona tıklarsanız “vuruşu bekliyor”a dönüyor mesaj. İki kişi birbiri için tıkladıysa da şu e-mail gidiyor:
Kimliklerini gizleyen kurucu 3’lünün dediğine göre partner olarak aynı cinsiyeti seçme özelliği de yakında geliyor. Yalnızca heteroseksüeller için olması en çok konuşulan özelliği, ama cinsiyetini girmeyen hemcinslerinizi de listede görüyorsunuz, şaşırmayın.
Şunu söyleyebilirim ki atmosfer olarak bang’lik bir havası yok, pinterest’teki çiçekler saksılar gibi duruyor arkadaşlarınızın fotoğrafı. Arama özelliği yok. Uygulamanın vaad ettiği gibi bir gizlilik ve anonimlik söz konusu değil.
Profilime kim bakmış geyiklerine son veriyor gerçi, ötesi mi var?