Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bana ‘playlist’ini gönder sana kim olduğunu söyleyeyim!

Bana ‘playlist’ini gönder sana kim olduğunu söyleyeyim!

Günlük hayatımızın her anında uygun bir soundtrack olmasını düşünen insanlardanım sanırım. Uygun an için uygun müzikler seçmek ve ortamın ambiansını güzelleştirmek hepimizin isteklerindendir. Müzik piyasasının internet üzerindeki gelişimi her geçen gün güzelleşmekte ve bize yeni ufuklar açmaktadır. Düzenli last fm ve spotify kullanıcısı olarak "8tracks" keşfettiğim en güzel sitelerden birisi. Arkadaş toplantılarında, ev partilerinde ya da herhangi bir sosyal aktivitede müziğin başındaki insansanız ve bu şarkı işte tam bu an için uygun diyen kişi iseniz bu site tam size göre. İnternet radyoculuğuna farklı bir açıdan bakmanız için denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Kısaca özetlemek gerekirse aynen twitter gibi olan bu sitenin en büyük özelliği playlistlerinizi oluşturmanız ve insanlara sevdiğiniz müzikleri ulaştırabilmenizdir, böylece insanlar sizi takip edebilmektedir. İçinizdeki DJ'i tatmin etmenin en güzel yollarından birisi. Ayrıca 100 GB müzik arşivinizde dinleyebilecek şarkı bulmakta zorlanıyorsanız yeni keşifler için bu site tam sizlik. sevdiğiniz playlistleri "like" butonu ile favorileriniz arasına alabilir ve istediğiniz an ulaşabilmektesiniz.

Playlistlerin sınıflandırılması muazzam derecede ayrıntılı ve detaylı, bu sayede o anda ne dinlemek istiyorsanız nokta atışı yapabilmektesiniz. Iphone ve android uygulamaları ile mobil cihazlardan da ulaşmanız mümkün bu mükemmel siteye.

Playlist oluşturma çok kolay ve sade bir şekilde yer almış sitede. Tek yapmanız gereken şarkılarınızı bütün bilgileri ile birlikte(sanatçı adı, albüm adı, tarih) yüklemeniz. En az 8 şarkı yüklemeniz gerekmekte ve en az 2 etiket oluşmanız gereklidir. Bu sayede insanlar playlistinizin içeriği ile ilgili bilgi sahibi olabilmektedir. Ayrıca playlist albüm kapağıda koymanız playlistinizin görünümü güzelleştirmektedir.

Şu anlık 2 playlistim var fakat yenilerini yapmak için sabırsızlanıyorum. Şimdiden size iyi keşifler ve bol müzik dolu günler !!