Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sanda Spa’nın Holofonik Rainforest masajı

Sanda Spa’nın Holofonik Rainforest masajı

Alarko Holding bünyesindeki Türkiye'nin hizmet sektöründeki en önemli markalarından biri olan Hillside'ın Spa markası Sanda yeni bir masajı duyuruyor: Rainforest. Masajın detaylarını basın bülteninde okuyabilirsiniz.

Haberimizin konusu, bu Rainforest masajının duyurulması için Karbonat tarafından yapılan başarılı internet sitesi ve bu siteyi anlatmak için gönderilen basın kiti. Sitenin adresi: sandaspa.com/rainforest

Bu internet sitesinde 3 boyutlu -holofonik- ses deneyimini tam olarak yaşayabilmeniz için kulaklık takmanız gerek. Şu haberde konuştuğumuz, 2007'deki berber dükkanı deneyimini hatırlayanlar olacaktır, aynen o teknoloji işte.

Çok güzel tasarlanmış olan site kısa sürede Twitter ve benzeri yerlerden karşıma çıkınca hemen girip baktım, ancak ne yalan söyliyeyim, kulaklık takıp dinlemeye üşendim. Bu noktada gelen basın kiti içinden çıkan kulaklıklar -ve göz bantı- motivasyonumu tamamladılar işte ve aşağıda gördüğünüz komik şekilde siteyi deneyimledim.

Sonuç; kesinlikle görsel tasarımı kadar başarılı bir ses tasarımı. Tek ufak eleştirim, dış sese olabilir. Bu kadar sakin bir deneyim için dublajı yapan hanımefendi tam uygun değil gibi geldi bana ama sanat yönetmeninin kararıdır, elbette bir şeyleri gözetmişlerdir bu seçimi yaparken.

Masaj gibi çok özel ve rahatlatıcı bir hizmeti internet üzerinden anlatmak için ancak böyle bir yöntem kullanılabilirdi. Karbonat'a ve Sanda Spa'ya tebrikler.