Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Avuç İçinden Ateş Çıkarmak

Avuç İçinden Ateş Çıkarmak

Adam Wilber'ın geliştirdiği Pyro ile bir büyücü misali avucunuzda alevler çıkarabileceksiniz.

İlk bakışta sağlık aktivitelerini takip eden kaba görünümlü bir akıllı bileklik izlenimi veren Pyro, özünde çok daha farklı bir amaca hizmet ediyor. Çeşitli mitoloji ve inançlarda doğumu ve ölümü sembolize edilen, Clive Barker’ın Sacrament (Kutsanma Ayini) romanında da “Living and dying, we feed the fire. (Yaşarken ve ölürken ateşi besleriz.) sözleriyle övülen ateş mefhumu, Adam Wilber‘ın ellerinde büyülü bir eldivene dönüştü.

İllüzyon alanında çeşitli ürünler geliştiren ve satan Ellusionist çatısı altında gün yüzüne çıkan Pyro isimli ürün, avuç içinden ateş topları fırlatıyor. Çocukların hiçbir yerde denememesi gereken ve kesin bir şekilde yetişkinlere yönelik olduğu belirtilen Pyro, 4 mermilik şarjör kapasitesine sahip.


2 yıllık geliştirme süreci sonucunda hayata geçen Pyro, yatay olarak 9 metre dikey düzlemde ise 3 metre uzaklığa erişebiliyor. 174 dolardan satılan Pyro ile beraber 120 kullanımlık mermi de tedarik ediliyor. Ancak bu teçhizat bittikten sonra yeni mermi siparişi gündeme geliyor.

Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın, ulu orta ateşlemeyin ve bir de arkadaşlarınıza doğrultmayın, şeytan doldurur.

Görsel; Pyro