Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Geceyi Aydınlatan Akıllı Bileklik: Gemio

Geceyi Aydınlatan Akıllı Bileklik: Gemio

Sese ve harekete duyarlı Gemio akıllı bileklik, milyonlarca renkte ışık efektiyle karanlık ortamları aydınlatıyor.

Gelişmiş LED teknolojisi sayesinde milyonlarca renkte ışık efekti yaratabilen akıllı bileklik Gemio, çalan müziğe, hareketlerinize ve etrafınızdaki insanlara göre gece karanlığına ışık katıyor. Bileklik, diğer Gemio bilekliklerle Bluetooth üzerinden eşleşerek arkadaşlara ışık sinyali gönderebilmeyi ve konser, festival gibi kalabalık etkinliklerde haberleşebilmeyi sağlıyor.

Bilekliğe sonradan eklenebilen farklı desenlerdeki parçalar ile kıyafet değiştirmek kadar kolay bir şekilde istenilen tasarım yaratılabiliyor. Bilekliğin deseni giysilere, ruh haline ya da harekete göre kişiselleştirilebiliyor. Gemio’da yer alan ışık, hareket, ses ve yakınlık sensörleri müzik ritmine, kol hareketlerine, giyilen giysiye ya da arkadaşlara göre milyonlarca renk paleti arasından eşsiz ışık efektleri yaratabiliyor.

Gemio bileklik, doğadaki elementlerle hareketleri özdeşleştiriyor. Örneğin, Su Efekti ile bileklik mavi, yeşil ve beyaz tonlarındaki renklerde ışık saçıyor. Ateş Efekti ise bilekliğin turuncu, kırmızı, sarı ya da alev kızılı tonunda renkler yaymasını sağlıyor.

Gemio’nun üzerinde yer alan bir buton sayesinde akıllı telefona ihtiyaç kalmadan yerleşik Bluetooth bağlantısıyla kalabalık ve gürültülü ortamlarda arkadaşlarla ışıkla haberleşilebilen bir ağ oluşturulabiliyor. Işık sinyalleriyle “geliyorum”, “buluşalım”, “seni düşünüyorum”, “gidelim buradan” gibi basit mesajlar verilebiliyor. Gemio, kablosuz bağlantıyla şarj olabiliyor.

Kickstarter’da 212.535 dolar destek almayı başaran akıllı bileklik Gemio’ya ön siparişle 69 dolara sahip olabilmek mümkün.

https://www.youtube.com/watch?v=wOkw5TuUKgs

Görsel: Gemio, YouTube