Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuklar İçin Büyük Boy, Karton LEGO Blokları

Çocuklar İçin Büyük Boy, Karton LEGO Blokları

LEGO benzeri, çevre dostu Edo bloklarlar, çocukların hayal gücünü geniş ölçeğe taşıyor.

Edo, birleştirilmesi kolay karton parçalarından LEGO’ya benzer sağlam bloklar yaratılabilen ve çocukların istedikleri hemen hemen her şeyi inşa etmesini kolaylaştıran bir oyuncak. İçinde oynayabilecek bir kale, binebilecekleri bir araba, kocaman bir dinozor ya da hayata geçirmek istedikleri başka figürleri ve varlıkları oluşturabilmek, hayal dünyasının sınırların zorlamak Edo’yla mümkün hale geliyor.

Klasik karton rengi ve buz beyazı bloklar, oldukça sert ve dayanıklı. Edo, eğer Kickstarter kampanyasıyla hedeflediği rakamı tutturursa parlak, canlı renklerdeki renk seçeneklerini de ürün seçenekleri arasına ekleyecek. Ancak, sprey ya da renkli boya kalemleriyle orijinal rengi değiştirmek ve blokların üstüne farklı desenler çizmek de mümkün.

Anaokullarında yapılan toplu aktivitelere, Montessori metoduna dayalı oyunlara yaratıcılık katabilecek Edo, çocukların gerçeğe yakın boyutta yapılar inşa etmesini, üç boyutlu algı ve sosyal becerileri gelişimleri için yaratıcı bir çözüm sunuyor.

Kullanıcıya düz bir şekilde ulaştırılacak olan Edo’nun katlanması ve parçaların birbirine 10 yaşında bir çocuğun kolaylıkla yapabileceği şekilde ayarlanmış. 10 yaşından küçük çocuklar da ebeveynleri veya akrabalarıyla birlikte Edo’ları birleştirip eğlenceye katılabiliyor.

Yüksek kaliteli mikro kıvrımlara sahip kartondan yapılan Edo bloklar, doğru şekilde birleştirilirse 50 kiloya kadar ağırlığı rahatlıkla taşıyabiliyor. Aynı zamanda fonksiyonel bir kullanım da sunan Edo, kitaplık, masa, sehpa yapmak için kullanılabiliyor. 2 farklı boydaki bloklar, bağlantı noktası sayesinde birbirine bağlanıyor ve böylece daha uzun bloklar elde ediliyor. Kampanyanın başarıyla tamamlanması halinde Edo’nun 25 parçalık setine erken siparişle 25 avroya sahip olabilirsiniz.

Görsel: Kickstarter