Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ringly, Değerli Taşlarla Süslü Akıllı Bileklik Tasarladı

Ringly, Değerli Taşlarla Süslü Akıllı Bileklik Tasarladı

Giyilebilir teknoloji firması Ringly, akıllı telefonlarla uyumlu çalışan giyilebilir teknoloji ürünlerinin arasına değerli taşlardan oluşan Aries akıllı bileklikleri ekledi.

Giyilebilir teknoloji firması Ringly, değerli taşlardan oluşan akıllı bileklikleri bağlantılı aksesuarların yer aldığı koleksiyonun arasına ekledi.

Akıllı takılar üreten firmanın değerli taşlarla süslü yüzüklerinde olduğu gibi koleksiyona yeni katılan bileklikler de kullanıcısının akıllı telefonuna Bluetooth yardımıyla bağlanıyor. Bu bileklikler, mesaj bildirimlerini kişiselleştirilebilir ışıklar ve titreşim eşliğinde iletebiliyor.

Aralarında Snapchat, Slack ve Uber’ın bulunduğu 100’den fazla mobil uygulamayla uyumlu çalışabilen yeni Ringly bileklikler, aynı zamanda adım sayar olarak da kullanılabiliyor.

Aries adını taşıyan bilezik koleksiyonu, 4 farklı bilek yapısına uygun olarak; lacivert taş, kuvars, ay taşı, labradorit gibi yarı değerli taşlar kullanılarak tasarlandı.

Şık ve zarif altın tabakalı bileklikler, tercihe göre pırlantaya benzer taş ya da yanlarda bulunan köşeli piramit taşlarla birlikte satın alınabiliyor.

Cihaz uyarıları bilekliklere titizlikle aktarılıyor ve bilekliklerde ekran bulunmaması, kullanıcıya zarif bir parça mücevher taşıyan diğer bileklikleri kullanırken yansıttığı stilin aynını yansıtma imkanı veriyor.

Aries akıllı bilezikler, Ringly’nin internet sitesinde 195 dolar fiyat etiketiyle ön siparişe sunulmuş durumda ve şanslı ilk 1000 müşteri, Ringly’nin Diamond Club’ına dahil olup bildirim ışıklarının yanıp söndüğü yanlarda bulunan gerçek pırlanta taşlara sahip olabilecek. Bu şık bilezikler, ön sipariş süreci tamamlandıktan sonra ise 279 dolardan satılacak.

Görsel: Ringly