Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Misfit’ten Modanın Parçası Olan Akıllı Bileklik

Misfit’ten Modanın Parçası Olan Akıllı Bileklik

Giyilebilir teknolojilerin en önemli aşaması olan şık ve modaya uygun tasarım, Misfit Ray ile karşımıza çıkıyor.

Akıllı bileklikler aktivite takibinden, bildirim ekranına kadar çeşitli görevlerle hayatımızda yer edinmeye çalışıyor. Ancak bu ürünlerin çalışması ve hayatımızda bir fark yaratması için öncelikle onları gerçekten bileğimizde taşımak istememiz gerekiyor. Ancak bu şekilde onlar da yapmakla yükümlü oldukları görevleri gerçekleştirebiliyor. 

Giyilebilir teknoloji geliştiricisi Misfit, son ürünü Ray‘i CES 2016’te tanıttı. Silindir tasarımıyla bilekliğin yanı sıra kolye olarak da kullanılabilen aktivite takip cihazı kişiselleştirme konusunda kullanıcılarına geniş bir alan sunuyor. Üzerinde tek bir LED bulunan Misfit Ray, hem farklı renklerdeki ışıklarla hem de farklı titreşimlerle etkileşime geçiyor.

Adım, mesafe, kalori ve uyku takibi yapan Misfit Ray, 50 metre derinliğe kadar suyun altında kalabiliyor. Temel giyilebilir teknoloji özelliklerinin yanı sıra akıllı ev cihazlarına da bağlanarak müziği, aydınlatmayı kontrol etme veya selfie çekme gibi ek yetenekleri de mevcut.

Carbon Black ve Rose Gold olmak üzere iki seçeneği olan akıllı bileklik, plastik ve deri kayış seçenekleriyle alternatif fiyatlandırma sunuyor. Bahar aylarında piyasaya çıkacak olan ürünün spor kayış modeli 100, deri kayış modeli 120 dolar etiketine sahip olacak.

Görsel; Misfit Ray