Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nerede Görseniz Tanıyacağınız Ünlü Ağızlar

Nerede Görseniz Tanıyacağınız Ünlü Ağızlar

Google Assistant destekli sesli komut özelliği bulunan AT&T TV bu özelliğini ünlü isimlerin ağızlarının yer aldığı reklam filmi ile tanıttı.

AT&T TV, içeriğinde Cloud DVR, HBO, Netflix gibi 5 binden fazla uygulama ile gelen bir eğlence servisi. AT&T, televizyon kontrol panelinin uzaktan kumada ile kontrol edilebildiği gibi sesli komut sistemiyle de tanımlanan görevleri yerine getirebileceğini söylüyor. Google Assistant ile desteklenen sesli kontrol sistemi sayesinde içerikleri değiştirmek ve sesi ayarlamak gibi televizyon üzerindeki tüm işlemler halledilebiliyor.

Televizyon üzerindeki işlemlere ek olarak evdeki diğer akıllı cihazları da AT&T TV sesli kontrol özelliği sayesinde yönetmek mümkün oluyor. Bunun altyapısı da Google Assistant üzerinden kuruluyor. Bu sayede ışıklandırmayı ayarlamak veya işe gidiş yolu trafiği hakkında bilgi alınabiliyor.

AT&T TV kumandasını eline alan ünlüler komut vererek pası birbirine atıyor

Marka kumanda ile birlikte gelen sesli aktivasyon özelliğini tanıtmak amacıyla ünlü ağızların yer aldığı bir kampanya gerçekleştirdi. BBDO New York imzalı Famous Mouths isimli kampanyada televizyon dizilerinden yıldız sporculara kadar pek çok isim bulunuyor.

Tanıdık seslerin işitildiği film Westworld dizisinde Dolores karakterini canlandıran Evan Rachel Wood ile açılıyor. Ardından Rupaul, Missy Elliott, Tracy Morgan gibi isimler geliyor. Lord of the Rings’in Frodo’su Elijah Wood ve Los Angeles Lakers’ın yıldız oyuncu LeBron James de film de yer alıyor.

Kampanyadan bağımsız olarak LeBron James’in kurucuları arasında olduğu prodüksiyon şirketi SpringHill Entertainment ve AT&T’nin prodüksiyon şirketi WarnerMedia ortaklığı ile Space Jam 2 filminin hazırlıkları da başladı. Filmin 2021 yılında gösterime girmesi planlanıyor. AT&T Communications marka sorumlusu Fiona Carter gerçekleştirdikleri kapsamlı çalışmalar sayesinde bir basketbol oyuncusundan daha fazlası olan LeBron James’i yakından tanıma fırsatı yakaladıklarını ifade etti.

Künye

Müşteri: AT&T
Ajans: BBDO New York
CCO: David Lubars
İdari Yaratıcı Yönetmen: David Povill, David Cuccinello
Yaratıcı Yönetmen: Katie Brinkworth, Mike Costello, John Moeller
Tasarım: Leslye Graham
İdari Yapımcı: Katie Porter
Prodüksiyon Şirketi: Radical Media
Yönetmen: Dave Meyers
DOP: Scott Cunningham
Yapımcı: Jim Bouvet, Frank Scherma
Düzenleme: Exile

Görsel: YouTube