Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Apple Vision Pro’nun İlk Reklamı Size Tanıdık Geldi mi?

Apple Vision Pro’nun İlk Reklamı Size Tanıdık Geldi mi?

Geçtiğimiz hafta yayına giren Apple Vision Pro reklamı, Apple reklamlarını sıkı bir şekilde takip edenlere tanıdık gelmiş olabilir.

Apple, Vision Pro karma gerçeklik gözlüğünün ilk reklamını yayınladı. Apple’ın uzun süredir takipçisi olanlar, bunun 2007 yılındaki ilk iPhone reklam filmiyle bazı benzerlikler taşıdığını fark etmiş olabilir. Bu reklamı hatırlamayanlar için filmi, haberin sonuna ekledim.

“Hazır olun”

“Get Ready” (Hazır Olun) başlıklı Vision Pro reklamında; kült filmlerden ve animasyonlardan ünlü karakterlerin gözlük, kask ve maske gibi aksesuarlar taktığı anlara yer verilmiş. Bunlar arasında Ant-Man, Up, SüngerBob KareŞort, Yıldız Savaşları: Bölüm IV – Yeni Bir Umut ve Iron Man gibi yapımları sayabiliriz. Arka arkaya dizilen bu kliplerin hepsi, izleyiciye gözlere takılan aksesuarların harika ve havalı bir his yarattığı anları gösteriyor. Apple bu hissi, Vision Pro’yla bütünleştirmeyi amaçlıyor.

“Hello” başlıklı ilk iPhone reklamı da benzer bir yaklaşımla hazırlanmış. Reklam; filmlerden ve TV yapımlarından telefonlara cevap veren karakterleri gösteren bir dizi klipten oluşuyor.

Apple, Vision Pro’yu 19 Ocak’tan itibaren ön siparişlere açacak ve resmi olarak 2 Şubat’ta satışa sunacak.

Vision Pro, WWDC 2023 etkinliğinin yıldızı olmuştu ve piyasadaki benzerlerinin sahip olmadığı özelliklere sahip ultra üst düzey bir ürün olarak tanıtılmıştı. Aşağıdaki haberde özelliklerinden detaylı olarak bahsetmiştik.

Apple WWDC 2023 Etkinliğinde Öne Çıkanlar

Görsel: Apple
Manşet görseli düzenlenmiştir.