Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Anomaly’den Yıldızları Bir Araya Getiren Beats Reklamı!

Anomaly’den Yıldızları Bir Araya Getiren Beats Reklamı!

Anomaly L.A. imzalı ilk Beats by Dre reklamında Michael Phelps, Nicki Minaj, Karlie Kloss, Rebel Wilson, Steve Buscemi ve Amber Rose gibi yıldızlar boy gösteriyor.

Anomaly tarafından Beats by Dre için hazırlanan Got No Strings kampanyası, markanın kablosuz kulaklıklarını tanıtıyor. Yıldızlar geçidine dönüşen reklam filminde oynayanların tam listesi şöyle: Nicki Minaj, DJ Khaled, A$AP Rocky, Karlie Kloss, Travis Scott, Amber Rose, Rebel Wilson, Ben Simmons, Pharrell, Steve Buscemi, William Chen, Young M.A, Sayo, Juno Temple, Michael Phelps, Karen Civil, Liza Koshy, Al Rocco, Miyavi, PartyNextDoor.

Reklam filminde, Disney’in Pinokyo’suna ait “I’ve Got No Strings” şarkısı eşliğinde yıldızlar kablosuz kulaklığı günlük yaşamlarında kullanırken görülüyor. Müzikle beraber “Beats’in kablosuz kulakları sayesinde hiçbir şey seni tutamaz, senin canını sıkamaz ve kaşlarını çatmana sebep olamaz” mesajı veriliyor. Steve Buscemi kulaklığın kablosuz olması sayesinde uçuş görevlisiyle tango yapabiliyor; Phelps, kablosuz kulaklığı kulağında bir yandan bebeğiyle ilgilenip bir yandan da şınav çekebiliyor. Dolayısıyla kablosuz kulaklığın sağladığı kolaylığa dikkat çekiliyor. Reklam filmiyle Beats, Beats Solo Wireless ve Powerbeats Wireless isimli kablosuz ürünler öne çıkarılıyor.

iPhone 7’de kulaklık girişlerinin kaldırılması ve Airpods isimli kablosuz kulaklığın duyurulması, kablosuz kulaklık trendinin ivme kazanmasına neden olmuştu. Bunun üzerine Beats by Dre, kablosuz kulaklık türündeki ürünlerinin tanıtımına ağırlık verdi. Ancak burada bir parça ironik bir durum söz konusu, çünkü Apple tarafından satın alınmış olan Beats by Dre bu hamleyle yine Apple’a ait olan Airpod ile karşı karşıya gelmiş durumda.

Görsel: YouTube, Beats by Dre