Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adidas, Paralimpik Atletlere Ayakkabıların Sağ ya da Sol Tekini Satacak

Adidas, Paralimpik Atletlere Ayakkabıların Sağ ya da Sol Tekini Satacak

Adidas, “Odds” kampanyasıyla paralimpik atletlerin spor ayakkabıların yalnızca sağ ya da sol tekini satın almasını sağlayacak.

Fiziksel engellerin aktif bir yaşam süren insanların hayat yolculuğuna engel olmadığı sihirli bir dönemde yaşıyoruz. Adidas’ın Hindistan’dan gelen son reklam kampanyası, çoğumuzun aklına bile gelmeyen bir soruyu çarpıcı şekilde dile getiriyor: Yalnızca bir bacağı olan ampute atlet neden iki ayağı için de pahalı spor ayakkabılar satın almalı?

Adidas’ın Taproot Dentsu ve Carat Media işbirliğiyle hazırlanan “Odds” (Zorluklar) isimli kampanyası, zorluklara karşı mücadele veren paralimpik atletleri konu alıyor. 2 reklamlık serinin ilk reklamı aktör Kabir Bedi’nin etkileyici sesi eşliğinde “Garip değil mi? Teknik olarak yürümesi bile mümkün olmayan bir adamın koşması?” sözüyle başlıyor ve Hindistan’ın atletizm tarihindeki ilk ampute atleti Major DP Singh koşu antrenman yaparken görülüyor.

Paralimpik atletlerin sağ ya da sol ayakları için ayakkabı teki satın alabilmesinin önünü açan kampanyanın 2. reklam filminde ise bakış açısı değişiyor ve durum bu kez ayakkabının gözünden anlatılıyor.

Çeşitli bedensel engellere sahip atletlerin hikayelerini anlatmaları, rüyalarının peşinden gitmeleri ve hayatlarını değiştiren sporda başarılı olmaları için elinden geleni yapmak isteyen Adidas’ın Odds serisi Adidas Mana Bounce modellerinden ve yalnızca erkek ayakkabılarından oluşuyor.

Atletler, 2016-2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunda satışta olan spor ayakkabıların sağ ya da sol tekini Adidas Hindistan’ın internet mağazasından satın alabilecek. Dileriz bu kampanya daha fazla renk seçeneğiyle, kadınlara yönelik modellerle de yoluna devam eder.


Görsel: YouTube