Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​8. Doğrudan Pazarlama Ödülleri Jürisi Açıklandı

​8. Doğrudan Pazarlama Ödülleri Jürisi Açıklandı

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin jürisinde yer alacak isimler belli oldu.

DPİD (Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği) tarafından her yıl gerçekleştirilen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin bu yıl sekizincisi gerçekleşecek.

DP Ödülleri; doğrudan pazarlama sektörünün gelişimine katkıda bulunmak, bilinirlilik yaratmak, doğrudan pazarlama kavramlarının yerleşmesini sağlamak, doğrudan pazarlama yöntemlerinin daha çok kullanılmasına teşvik etmek, doğrudan pazarlama alanında çalışanları motive etmek ve özgün başarıları belgelemeyi amaçlıyor.

Aynı zamanda bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlayan DPİD, bugüne kadar DP Ödülleri’nde yer almış ve birincilik ödülü almış işleri kendi aralarında değerlendirip, “10 Yılın En İyileri” adı altında özel ödül vereceği bir kategori oluşturdu.

Dernek üyeleri, sektörel dernekler, akademisyenler ve sektörel dergilerden katılımcıların oluşturduğu, başkanlığını Alper Sesli’nin yapacağı jüride DPİD üyelerinden Emre Başkaya, Eser Hakim, Akademisyen Özlem Hesapçı, Bigumigu Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Pembecioğlu, MediaCat’ten Melis Madanoğlu Sözer, Campaign TR’den Yiğit Can Kaytmaz, Marketing Türkiye’den Ferruh Altun gibi isimler yer alıyor.