Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
500 Yıldır Beklenen Seyahat

500 Yıldır Beklenen Seyahat

Easyjet, yeni marka platformunun tanıtımı için VCCP tarafından hazırlanan entegre kampanyada Rönesans başyapıtlarını seyahate çıkarıyor.

Rönesans başyapıtlarının son dönemin reklam kampanyalarının yıldızları olduğunu söylemek yanlış olmaz. Küresel marka platformu Real Magic için hazırladığı Masterpiece adlı reklam filminde ikonik şişesini klasikler arasında bir yolculuğa çıkaran Coca-Cola, ardından bu kampanyanın devamı niteliğinde İnci Küpeli Kız‘ın 3 boyutlu reklam panosu yıldızı olduğu bir aktivasyonla Brezilya’da karşımıza çıkmıştı. Bu kez İngiltere merkezli havayolu şirketi EasyJet, son entegre kampanyasının başrolünü klasiklere verdi.

Kreatif ajans VCCP imzalı ‘Get Out There’ adlı kampanya ile kampanyaya da adını veren EasyJet‘e ait yeni marka platformunun tanıtımı yapılıyor. Kampanya, EasyJet’in İngiltere, İtalya, Fransa, İsviçre, Almanya, Hollanda, Portekiz gibi önemli pazarlarında sekiz hafta boyunca TV, BVOD, çevrim içi, ev dışı dijital (DOOH), görüntülü reklam ve sosyal medya genelinde yayınlanacak.

@easyjet Some of the world’s best beaches are at your doorstep – stay tuned to see where Pearl is jetting off to for some hidden gems to add to your bucket list ✈️ #GetOutThere ♬ original sound – easyJet

Mona Lisa’nın her zamanki yerinden yani Louvre Müzesi’nden firar etmesiyle başlayan kampanya spotunda Mona Lisa’yı havaalanında, Davut Heykeli’ni uçaktan inerken, İnci Küpeli Kız’ı ise tatilde görüyoruz. Gerçeklik vurgusu nedeniyle her üç sanat eseri de oyuncular tarafından canlandırılıyor.

VCCP Kreatif Direktör Yardımcısı David Masterman, “Seyahatin faydalarını göstermek için 500 yıldır tek bir yerde sıkışıp kalmış birinden daha iyi kim olabilir? Onları serbest bıraktık ve onları seyahat fenomenlerine dönüştürdük.” diyor. Reklam ve müzik video yönetmeni Patrick Daughters tarafından yönetilen 30 saniyelik kampanya spotunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Görseller: Youtube