Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
4 Saat Boyunca Kedi İzlemeyi Kim İstemez?

4 Saat Boyunca Kedi İzlemeyi Kim İstemez?

KFC'nin Super Deluxe iş birliğiyle yayınlanan 4 saatlik Facebook canlı yayınında onlarca kedi, Colonel Sanders şeklinde bir tırmanma kulesiyle etkileşime girdi.

KFC; çılgınlığa ve farklı şeyler denemeye açık bir marka. Yeri geliyor, kızarmış tavuk tadında oje gibi ürünler çıkarıyor; yeri geliyor, deli saçması bir film serisiyle tavuklu turtayı anlatıyor. Şimdi de KFC’nin simgesi Colonel Sanders ile kedileri bir araya getiren tuhaf bir Facebook yayınıyla bizlerle. Ne de olsa internetin kedi aşkı da malumunuz.

Wieden+Kennedy Portland tarafından yaratılan çalışma için Colonel Sanders görünümlü bir tırmanma kulesi hazırlandı. Bu kulenin çevresine bırakılan kedicikler Colonel Sanders’in kollarına, bacaklarına, yüzüne, gözüne tırmandı. Tüm bu olan biten de kaydedilip Super Deluxe hesabından bir Facebook Live etkinliğiye insanlarla paylaşıldı.

Kedilerle de İzleyicilerle de Etkileşim

Colonel Sanders tırmanma kulesinin de hareketli olması eğlenceye eğlence kattı tabii. Zaman zaman bastonunu sallayıp kafasını çeviren, zaman zaman lazerle ve sunulan çeşitli oyuncaklarla kedileri oynatan Colonel; orasından burasından sarkan KFC tavuk parçalarıyla da kedileri sevindirdi. Colonel’in yanına giren kedi kostümlü insan ve zaman zaman etkileşime izin veren sorularla izleyicilerin katılımının sağlaması da bu video etkinliğinin diğer hoşluklarındandı. Ayrıca Colonel Sanders’ın Ron Lynch tarafından yapılan esprili seslendirmesi de videonun izlenirliğini artırdı.

Videonun her paylaşımında içeriye kedi eklenirken videonun esas amacı, KFC için eğlenceli ve deli bir içerik sunmaktan daha anlamlı zira videodaki kedicikler aslında Los Angeles’daki Heaven on Earth Society of Animals barınağından sahiplenilebiliyor.

Videonun canlı yayını kaçıranlar üzülmesin, 4 saatlik videonun tekrar gösterimi Super Deluxe Facebook sayfasında yer alıyor. 17 Temmuz’da yayınlanan bu 4 saatlik canlı yayına; 700 binden fazla izleyici katıldı. Etkinliğin, canlı yayın sonrasında izleyenlerle birlikte 1 milyondan fazla kişiye ulaştığı tahmin ediliyor.

Görsel: YouTube