Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
2024 Paris Olimpiyatları Madalyaları Louis Vuitton Tepsilerde

2024 Paris Olimpiyatları Madalyaları Louis Vuitton Tepsilerde

Ünlü Fransız moda evi Louis Vuitton, tüm dünyanın iple çektiği, Paris’te gerçekleşecek 2024 Yaz Olimpiyatları’nın zafer törenlerine damgasını vurmaya hazırlanıyor.

26 Temmuz’da Fransa’nın başkenti Paris’te başlayacak 2024 Yaz Olimpiyatları, lüks markalar için adeta bir arenaya dönüşüyor. Bu markalar arasında en dikkat çekenlerden biri de Louis Vuitton olacağa benziyor. Çünkü zafer törenlerinde sporculara takdim edilecek altın, gümüş ve bronz madalyaların konulacağı özel tepsiler Louis Vuitton imzası taşıyor.

Tepsilerin İlham Kaynağı Markanın Tarihinde Gizli

Bu çok özel madalya tepsileri, markanın 1800’lerin ortasında tasarladığı ilk ürünlerden olan sandık ve bavullardan ilhamla, Maine-et-Loire bölgesindeki Beaulieu-sur-Layon atölyesinde; deri tasarımcısı LV zanaatkarları tarafından üretiliyor. İç yüzeyi siyah mat deri ile kaplanan bu şık tepsilerin dış kısımları ise markanın ikonik Damier (Damalı) desenini taşıyan bir kumaş ile kaplı. 2 ila 6 madalya taşıyabilecek boyutlarda üretilen bu benzersiz tepsilerin amacı ise, olimpiyat madalyası almaya hak kazanmış sporculara kendilerini çok daha özel ve değerli hissettirmek olduğu belirtiliyor. Bu şık madalya tepsilerinin yanı sıra Louis Vuitton, organizasyonda görev alacak gönüllüler için hazırlanan üniformaların da üstlenicisi. Bej renkli salaş pantolon, beyaz polo tişört ve pantolonla aynı renkteki kasket tipi şapkadan oluşan bu sade ve şık üniforma, 1924 Paris Olimpik Oyunları’nın modasına da gönderme yapıyor.

 

Görsel: Louis Vuitton, LMVH