Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
17. Uluslararası Akbank Caz Festivali

17. Uluslararası Akbank Caz Festivali

Akbank 17. Caz Festivali Başlıyor

Köşe Bucak Caz sloganıyla tanıtımına başlanan 17. Akbank Caz Festivalinin yayınlanan tv reklamlarını beğendim. Ancak korkarak haber yapıyorum. Umarım fikir veya görsel çözümleme çalıntı değildir. :))

Hazır haber yapmışken festival programından da biraz söz edelim.

17 Ekim -1 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivale bu yıl katılan sanatçılar arasında Archie Sheep Quartet, The Phil Woods Quintet, Terje Rypdal, John Pizzarelli Quartet, İlhan Erşahin, Butch Morris yönetiminde Nublu Orchestra, Mose Allison Trio, elektronik trompetiye Palle Mikkelborg, Renaud Garcia-Fons gibi keyifle dinleyebileceginiz, caz severlerin kaçırmamasını önereceğim isimler var.

Bir de daha önce Pastel adlı kısa filmle biguda haber olmuş olun Gevende de bu yıl festivalde zevkle dinlenebilir. (27 Ekim Cumartesi, 22:00)

Festival İstanbul’da; Aya Irini Müzesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Bablyon,  Aksanat Beyoğlu (Seminer ve Konserler) Q Jazz by Less Ottomans, garajistanbul, Kemer Golf&Country Club’ta, İzmir’de Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda izlenebilir.

detayli bilgi için tik tik