Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Babylon 20. Yaşını Kutluyor

Babylon 20. Yaşını Kutluyor

Babylon, Monroe tarafından hazırlanan ve #şimdiburadaberaber etiketiyle yayınlanan reklam kampanyasıyla 20. yılını kutluyor.

1999 yılında açılan ve 2015 yılında Yapı Kredi bomontiada’ya taşınan Babylon 20. yaşını kutluyor. Pozitif titreşimler yayan renkli bir kampanya ile yeni yaşını kutlayan Babylon geçmişinde yer alan ve gelecekte beraber olacağı anı sahiplerine seslenerek herkesi şehrin müzik adası olan Yapı Kredi bomontiada’ya çağırıyor.

Reklamda oyuncular yerine Babylon ahalisi ve müdavimleri yer aldı

Yeni sezonu 14 Eylül’de Yapı Kredi bomontiada’da açan Babylon’un kampanyası Monroe tarafından hazırlandı. Çekimleri iki gün süren reklam filminde oyuncular yerine Babylon ahalisi ve müdavimlerinin olduğu genç bir ekip yer aldı. 12 kişilik bu ekip şehrin müzik adası Yapı Kredi bomontiada’da ve Babylon’da çekimleri gerçekleştirdi.

Reklamda yer alan ekip gündelik hayattan uzak bir tarz yerine gündelik kıyafetleri ile reklam filminde yer aldı. Arkadaşlarla dışarı çıkıldığında yaşanacak eğlenceli anların doğal bir görünümle verildiği reklam filminde konser alanından ve adanın içindeki farklı noktalardan sahneler yer alıyor. Günlük hayatın koşuşturmasından sıyrılan ve eğlenceli anlar yaşamak isteyen bir arkadaş grubunun canlandırıldığı filmde güzellik standartlarını doğrulayan ya da trendleri yansıtan bir görünümden de özellikle uzak durulmuş.

Babylon eğlenceye çağırıyor

20. yaşını “Şimdi.Burada.Beraber.” kampanyası ve #şimdiburadaberaber etiketiyle ile duyuran Babylon hem yerel hem uluslararası müzik kültürünü yaşatan bir merkez olmayı hedefliyor. Katılımcılarını farklı sesler, yeni keşifler ve yeni fikirler ile buluşturan Babylon’un bu seneki programında da farklı türlerden müziğin yerli ve yabancı temsilcileri yer alıyor.

Garanti BBVA Konserleri, Kendine Has Konserler, Akbank Caz Festivali ve XXF Very Very French Festival’i dahilinde sanatçıları ağırlayacak olan Babylon’da 17-27 Ekim tarihleri arasında Akbank Caz Festivali kapsamında Vaudou Game, Alfa Mist, Mehmet Uluğ Gecesi: İ.M.C Trio, Sarah McCoy, Louis Sclavis Quartet, Maisha, KOKOROKO sahnede olacak.

Künye

Müşteri: Babylon
Müşteri Yetkilisi: Derya Artan, Tuğçe Özdenoğlu, Gürkan Ateş, Şeyma Taşel
Ajans: Monroe
Yapımcı: Hatice Çağlar
Yaratıcı Yönetmen: Onur Gökalp
Konsept Tasarımı ve Strateji: Nur Yıldırım
Film Tasarım: Emirhan Akyüz
Sanat Yönetmeni: Eda Gündüz, Ersin Alpan Öztürk
Müşteri İlişkileri: Merve Tuna
Görüntü Yönetmeni: Volkan Yıldız
Kurgu: Temmuz İlhan
Fotoğraf: Ozan Gür
Müzik: Kokoko / Tokoliana

Görsel: Youtube