Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
10 Kasım’da Önümüzü Birlikte İlikleyelim

10 Kasım’da Önümüzü Birlikte İlikleyelim

Kiğılı, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile düğmesi kopmuş veya sökülmüş tüm ceketleri 9 Kasım'da onararak 10 Kasım'da önümüzü birlikte iliklemeye davet ediyor.

10 Kasım’da Atatürk’ün anmak için hazırlanan reklam filmleri arasında markalar vurucu söylemleriyle internet kullanıcılarını yakalıyor. Doğru mesajlarla iletilen ve markanın kimliğiyle örtüşen filmler güçlü izler bırakıyor ve tüketicide olumlu etki yaratıyor. Kiğılı da dün yayınladığı 10 Kasım filmiyle çok konuşuluyor.Markanın Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube kanallarında paylaşılan video şu ana kadar Facebook’da 37 bin paylaşım, 17 bin retweet ve Instagram’da 56 bin beğeni aldı.

Youthworks tarafından hazırlanan 15 saniyelik film, düğmesi kopmuş bir ceketle başlıyor. Dış ses “Markası ne olursa olsun, düğmesi sökülmüş ya da kopmuş ceketleri 9 Kasım günü Kiğılı mağazalarına getirin. Ücretsiz dikelim. 10 Kasım günü önümüzü birlikte ilikleyelim.” diyor ve 15 saniye gibi kısa bir sürede Atatürk’ü etkili bir dille anıyor.

Künye:

Ajans: Youthworks
Ajans Yönetim: Serhat Gurcu, Seden Gurcu
Yaratıcı Yönetmen: Oğuzhan Atliman
Metin Yazarı: Kasım Koç
Sanat Yönetmeni: Buse Kıral, Selman Vardar
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Eray Olguner
Kıdemli Müşteri İlişkileri: Emel Aydınlı
Reklam Veren Firma: Kiğılı
Reklam Veren Temsilcileri: Gül Sağır Aydın, Tolga Şaylıman
Prodüksiyon: Mental Film
Yönetmen: Kuntay Alpman

Görsel: YouTube