Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
10. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

10. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne Başvurular Başladı

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri başvuruları kabul için son gün 9 Şubat!

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından organize edilen ve her yıl doğrudan pazarlama alanındaki başarılı çalışmaları ödüllendiren Doğrudan Pazarlama Ödülleri‘ne başvurular 15 Ocak’ta başladı. Bu yıl 10. kez düzenlenecek olan DP Ödülleri’nin konsepti ise “Doğru stratejiyi, doğru zamanı, doğru müşteriyi, doğru yöntemi YAKALA!” olarak belirlendi.

Bu sene geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Alışveriş Merkezi Etkinlikleri ve Doğrudan Sorumluluk Projeleri adları altında yeni iki kategori daha eklendi. DP Ödülleri bu yeni iki kategoriyi Etkinlik Pazarlaması altında bizlere sunuyor. Alışveriş Merkezi Etkinlikleri kategorisinde AVM’lerin kendi ziyaretçilerine, bir ürün veya markaya yönelik gerçekleştirdiği tüm etkinlik projeleri değerlendiriyor olacaklar. Doğrudan Sorumluluk Projeleri kategorisinde de sosyal sorumluluk projeleri arasında iletişimini doğrudan pazarlama tekniklerinden en az birini kullanarak yapan kampanyaları inceleyecekler.

Hayata Geçirilmiş ya da Çekmecede Kalmış İşlerin Hepsi Burada

Yeni iki kategoriyle daha zenginleşen DP Ödülleri bu sene de Çekmecede Kalmış İşler kategorisiyle karşımızda. Bu kategoride müşteriye sunulmuş ama hayata geçirilememiş iyi işleri kabul ediyorlar. Ayrıca geçen seneki gibi yine bu sene de Genç Jüri unvanlı jüri üyeleriyle mevcut kategoriler altındaki işlere Genç Jüri Ödülü verilecek.

“Yakala” temasını sahiplenen 10. DP Ödülleri’nin 15 Ocak’ta başlayan başvuru süreci 9 Şubat’a kadar devam edecek. 2017 senesi içinde gerçekleşmiş doğrudan pazarlama projelerinin katılabildiği DP Ödülleri 1-12 Mart arasında gönderilen çalışmaları değerlendirecek.

Güncelleme: 14 Şubat 2017 13:57:

DPİD tarafından düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri, gösterilen ilgi nedeniyle 9 Şubat olan son katılım tarihini 21 Şubat’a kadar uzattı. Başvurular DP Ödülleri’nin internet sitesinden gerçekleştiriliyor.

Görsel: DPİD