Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evinizdeki Patili Dostlara Mama Alırken Sokaktakilere de Umut Olun [advertorial]

Evinizdeki Patili Dostlara Mama Alırken Sokaktakilere de Umut Olun [advertorial]

Evcil hayvanlar için mama ve aksesuar satışı yapan Petbesinleri.com.tr barınak ve sokaktaki canlara yardım eli uzatıyor.

Aynı şehri paylaştığımız, yolda birlikte yürüdüğümüz evcil hayvanlar, insalık olarak hala doğanın bir parçası olduğumuzu hatırlatıyor. Evimizi, sokaklarımızı, hayatımızı paylaştığımız canlılar hayatımızı güzellik ve masumiyetle dolduruyor. Evde yaşayan hayvanların hayatı biraz daha konforluyken sokaktaki canlar destek ve dostlukla ayakta kalıyor. Sağlık, besinlere erişim, arışı üretim gibi nedenlerle sokak hayvanlarına yardım etmek, hayvanseverlerin kendi kendilerine atadığı önemli görevlerden. Evcil hayvanların ihtiyaç duyduğu ürünlerin satışını yapan Petbesinleri.com.tr da bu alanda duyarlı çalışmalara imza atıyor.

2010 yılından beri hizmet veren Petbesinleri.com.tr, her ne kadar e-ticaret sitesi olsa da sokak hayvanlarına yardım etme, barınaklara mama bağışlama, tedavi ihtiyacı olan hayvanların ameliyat masrafları için fon toplama gibi adımlarla sosyal sorumluluk alanında da etkin rol oynuyor. Sosyal e-ticaret olarak tanımladıkları çalışma akışı içinde bugüne kadar toplam 10 tondan fazla mama yardımı yapıldı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki barınaklara mama yardımı

Petbesinleri.com.tr‘de kullanıcılar evcil hayvanları için ihtiyaç duydukları ürünleri satın alırken bir taraftan da tedaviye muhtaç kedi ve köpekler için ilave harcama yapmadan fon yaratabiliyor. Site üzerinden düzenli olarak iletilen kampanya kuponları, indirim tutarlarını kedi ve köpeklerin tedavisine bağışlamak için kullanılabiliyor. Aynı ürünü, aynı fiyata alırken bir canlının yaşama tutunması için destek olunabiliyor.

Mama Yardımı ise kullanıcıların birkaç liraya seçeceği barınağa bağış yapmasını sağlıyor. Kilosu 5 lira olan kuru mamalardan yaş mamalara, besin takviyesine uzanan ürün yelpazesiyle adeta ev alışverişinin küsüratını yukarı yuvarlamak için dahi kullanılabiliyor. Mama Yardımı alanındaki mamalar sadece barınak ve sokak hayvanları için satışta. Petbesinleri.com.tr bu alandaki ürünleri maliyetine satıyor ve kargo masraflarını da ücretsiz karşılıyor. Kullanıcılarına ise sadece bağış yaparak kedi ve köpekleri mutlu etmek kalıyor.

Görsel: Petbesinleri.com.tr