Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
n11.com’un Evcil Hayvan Barınağına Dönüşen Kutusu Yuva11

n11.com’un Evcil Hayvan Barınağına Dönüşen Kutusu Yuva11

n11.com evcil hayvan mağazalarından 10kg mama siparişi verenlere siparişlerini çok özel bir kutuyla teslim ediyor.

Kış kapıda. Sokak hayvanlarının barınak ihtiyaçları yine gündemde. Kutulardan yapılan barınaklar ya çok emek istiyor, ya da yağmur altında bir süre sonra yıpranıyor. Daha dayanıklı malzemeyle barınak ya da kulübe yapmaksa çok zaman ve emek istiyor. n11.com bu sorunu çözmüş görünüyor.

n11.com‘un evcil hayvan ürünleri mağazalarından birinden (ya da direkt buradan) vereceğiniz 10kg mama ve üzerindeki siparişler Yuva11 adlı bu özel kutularla ulaştırılıyor. Bu kutular kalın ve plastik malzemeden yapılmış ve giriş için bir delik açıp çatısını da doğru yerlerden birleştirince sapasağlam bir barınağa dönüşüyor. Kutuyu hazırlamak için bu dokümandan da faydalanabilirsiniz.

Geliştirilmesi bir yıla yakın bir zamana yayılan projenin konsept danışmanlarından biri de Bigumigu olduğu için bu güzel haberi yazarken ayrıca gurur duyuyorum.

Projeyle ilgili n11.com Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilgen Aldan Albayrak, “Sokak hayvanlarının soğuk havalarda korunmak için duydukları yuva ihtiyacı doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Pet Koli projesi ile çöpe giden binlerce kutuyu da hayata döndürmüş oluyoruz. Proje şimdilik n11.com kampanya sayfası üzerinden yapılacak mama alışverişlerinde geçerli olacak. Önümüzdeki dönemde bu projenin genişletilmesi ve farklılaştırılması için de çalışmalarımız olacak. Dileğimiz n11.com olarak başlattığımız bu çabanın toplumsal bir çabaya dönüşmesi” açıklamasını yapmış.

Bu tip projelerin yaygınlaşması ve gelişmesi adına umarım n11.com‘un Yuva11 projesi bir öncü olur.