Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çarşıdan Aldım Bir Lamba, Eve Geldim Bin Lamba

Çarşıdan Aldım Bir Lamba, Eve Geldim Bin Lamba

Button Loop Lamp; ruh halinizi veya dekorasyon anlayışınızı yansıtacak şekilde farklı farklı formlara bürünebilen modüler bir lamba başlığı kiti.

Aydınlatma; tasarımcılar için çok uçsuz bucaksız bir alan. Geri dönüştürülebilir malzemeler, kendin yap lambalar, geometrik formlar… Yenilikçi ve akıllıca tasarlanmış pek çok aydınlatma ürünü görüyoruz. Kullanıcının lambasıyla oynamasına imkan veren, özgür modüler yapılar ise sık sık karşımıza çıkıyor. Şu anda Kickstarter üzerinde fonlanmakta olan Button Loop Lamp isimli lamba da 100 farklı tasarıma dönüşebilen, ilginç bir fikir barındırıyor.

Button Loop Lamp, geri dönüştürülebilir parçalardan oluşan modüler bir aydınlatma kiti. Herhangi bir askı lambayı güzel bir tasarım öğesine çeviriyor, üstelik ruh halinizi ve odanın görünüşünü yansıtabiliyor. Bir lamba ile sayısız tasarım seçeneği sunan bu kitin iddiası, bundan böyle kullanıcıların başka bir tavan lambası almaya gerek duymayacakları.

Düğme ve İlik Sistemiyle Kullanım Kolaylığı

Button Loop Lamp, sarkıt tipi bir lamba başlığı denebilir. Standard askı soketleriyle uyumlu. Yani herhangi bir ampul yuvasının üzerine, ampül varken bile, kolaylıkla takıyorsunuz. Düğme sistemi ile sabitlenen üst ve alt açıklığı, lambanın yerinde durmasını sağlıyor. Zaten ürünün en önemli özelliği de bu düğmeler zira bunlar aracılığıyla lambanıza başka formlar verebiliyorsunuz.

Button Loop Lamp’in farkı, ürüne ismini veren düğme ve ilik sistemi. Esnek düğmeleri sayesinde rahat ve kolay takıp çıkarılabiliyor, şekli değiştirilebiliyor. Dilerseniz küre formunda kullanabiliyorsunuz, dilerseniz de farklı kulakçıkları açıp kapayarak sayısız tasarım yaratabiliyorsunuz.

 button loop lamp_design homing_almanya_bigumigu

Farklı Boy ve Renk Seçenekleri

Küçük ve büyük boyda gelen Button Loop Lamp; ayrıca farklı renk seçenekleri de sunuyor. Daha ince malzemeden üretilen küçük boyu antreler veya koridorlarda değerlendirilebilirken büyük boyu geniş odalar için uygun. İsteyenler birden fazla lambayı değişik şekillerde düzenleyerek de kullanabiliyor. Üstelik birden fazla lamba kullandığınızda renkleri de dilediğiniz kombinasyonlarda kullanmak mümkün.

Kısacası; Button Loop Lamp ile şekilden şekile, renkten renge giren bir lamba yaratıyorsunuz. Yeni modüller ve renkler ekleyebiliyor, ruh halinizi yansıtacak şekilde kolayca değiştirebiliyorsunuz. İster minimalist tatlar ister görkemli bir barok havası, ister geometrik isterseniz de daha doğal görünümler yakalayabiliyorsunuz.

Düsseldorf merkezli bir tasarım ve e-ticaret firması olan Design Homing tarafından yaratılan Button Loop Lamp’in Kickstarter kampanyası henüz yeni. Dolayısıyla hedef fona ulaşıp ulaşmayacağını göreceğiz. Eğer başar sağlanırsa teslimatın yaz ortasında yapılması düşünülüyor.

 button loop lamp_design homing_almanya_bigumigu

 button loop lamp_design homing_almanya_bigumigu

 button loop lamp_design homing_almanya_bigumigu

 

Görsel: Kickstarter