Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Friends Hayranlarına Özel Happy Meal Kutuları

Friends Hayranlarına Özel Happy Meal Kutuları

Kutularının içinden çıkan sürpriz oyuncaklarla çocukları her zaman mutlu eden Happy Meal menüler, bu kez yetişkinleri mutlu edecek Friends temasıyla karşımızda.

Mc Donalds’ın İspanya’da satışa sunduğu yetişkinlere özel Friends dizisi temalı Happy Meal menüleri, dizinin hayranlarını ve pek tabii koleksiyonerleri fazlasıyla sevindireceğe benziyor. Dizinin 30. yıl dönümü onuruna satışa sürülen bu ürün, Friends’in ikonik karakterlerinin birer figürünü ve diziye dair özel soslar gibi bazı sürprizleri de içinde barındırıyor.

Her Figür Kendine Has Özelliği ile Geliyor

Friends temalı Happy Meal menülerin içinden çıkan minik oyuncaklar yalnızca karakterlere benzemiyor, aynı zamanda bu ikonik karakterlerin benzersiz niteliklerini de üzerinde taşıyor. Örneğin Courtney Cox’un canlandırdığı mutfağa düşkünlüğü ile hatırlanan Monica karakteri bir şef üniformasıyla ve Phoebe karakteri ise o efsaneleşen gitarı ile tasarlanmış. Yine Ross’un kafasında gördüğümüz sevimli maymun Marcel ve Chandler’ın ördeği gibi detaylar dizinin sıkı takipçilerinin yüzlerini gülümsetiyor. Friends temalı Happy Meal menülerin içinden çıkan bir diğer sürpriz ise Monica’nın Marinara Sosu! Birçok Reddit kullanıcısına göre McDonalds’ın şimdiye kadar verdiği en iyi sos olarak tanımladığı bu sos da dizinin ruhuna tatlı bir gönderme yapıyor.

McDonalds Friends Box’ın bazı oyuncakları ve hatta kutuları şimdiden koleksiyonerler için satışa sunulmuş bile!

 

Görsel: eBay, Instagram, Reddit