Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Ay Değil Her Ay ELLE Muayene!

Bir Ay Değil Her Ay ELLE Muayene!

ELLE Dergisi içinde bulunduğumuz Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayına etkileyici bir çapraz pazarlama işiyle giriş yaptı.

Her yıl 1-31 Ekim günleri arasında kutlanan ve çeşitli etkinliklerle gündemde tutulmaya çalışılan Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı, dünya genelinde birçok kadının erken teşhis sayesinde hayata tutunmasına önemli katkılar sağlıyor. İşte tam da bu noktada 20 yaşından itibaren her kadının her ay kendi kendine yapması gereken ‘Elle Muayene’ konusunun önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Çünkü global istatistikler, teşhis edilmiş meme kanseri vakalarının neredeyse %40’ının elle muayene sayesinde teşhis edildiğini ve 0 ve 1. evrelerde olmak üzere erken teşhis alan meme kanseri vakalarında elle muayenenin kritik bir rolü olduğunu gösteriyor.

Özellikle tıbbı görüntüleme ve medikal desteğe erişimi olmayan dezavantajlı grupların sağlığı için hayati önem taşıyan ‘Elle Muayene’ konusu, tüm toplumsal tabulara inat ELLE dergisinin kapağında yer buluyor. Fransızca kökenli olduğu için ‘El’ şeklinde okunan marka ismine, aradaki yazım benzerliğinden yola çıkarak ELLE MUAYENE söz öbeğini doğrudan entegre eden dergi, bu çapraz pazarlama projesinde Allianz Türkiye ile işbirliği yapıyor. Kapak yüzü olarak ‘Kadın olmaktan ve memenizden utanmayın!’ spotu ile Nurgül Yeşilçay’ın yer aldığı bu özel sayı, derginin Ekim sayısına ek olarak gelen ve içeriğinde meme kanseri farkındalığı ve sigortaları ile ilgili doyurucu bilgiler bulunan bir tematik yayın niteliği taşıyor.

 

Görsel: Instagram