Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
SüngerBob’un Çevirdiği Burgerler Wendy’s’de Gerçeğe Dönüşüyor

SüngerBob’un Çevirdiği Burgerler Wendy’s’de Gerçeğe Dönüşüyor

SüngerBob Karepantolon'un 25. yılının şerefine Wendy's ile birlikte yaratılan kampanya ile serinin ikonik burgeri Krabby Patty kısa süreliğine restoran zincirinin menüsüne ekleniyor.

Nickelodeon’un en popüler yapımlarından olan SüngerBob Karepantolon (SpongeBob SquarePanths) yayın hayatına başlamasının 25. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Bu hazırlık kapsamında da Paramount ve fast food zinciri Wendy’s arasında yapılan işbirliği ile SüngerBob’un çalıştığı mağazanın bir numaralı ürünü Krabby Patty’yi 8 Ekim’den itibaren kısa bir süreliğine Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki mağazalarına getiriyor.

Krabby Patty Kollab isimli kampanya için yaratılan menüde Krabby Patty burgeri ve Pineapple Under the Sea (Deniz Altındaki Ananas) isimli frozen içecek ile birlikte servis edilecek. Yeni nesillere yönelik iletişimi ve sosyal medyada yarattığı persona ile kendini konumlandıran Wendy’s için bu işbirliği her nesilden insanın dikkatini çekebilecek ölçekte.

Animasyon serisinde Krabby Patty’nin tarifindeki gizli maddeler ve lezzeti her zaman bir gündem konusuyken Wendy’s’in ABD CMO’su Lindsay Radkoski, bu lezzeti deneyimleme imkanı sunabildikleri için mutlu olduğunu belirtip ekliyor, “Popüler kültürün en ikonik karakterlerinden ikisinin, her yaştan hayran için bu eşsiz, sınırlı süreli deneyimi hayata geçirmek için bir araya gelmesi çok değerli!”

Animasyon yapımları ile fast food zincirleri arasındaki ilişki çoğu zaman çok ses getiriyor. 2017’de McDonald’s’ın 90’lardan kalma bir sosu olan Szechuan Sos, Rick and Morty’de o dönem anılınca yeniden popülerleşmişti. Benzer şekilde Rick and Morty ile Pringles işbirliğiyle Turşu Rick aromalı cips piyasaya çıkmıştı.

Görsel: PRNewsWire