Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedili İskambil Destesi

Kedili İskambil Destesi

“The Cats Meow” isimli iskambil kağıdı destesi, esprili kedi illüstrasyonları ve kedi isimleriyle bezeli kartlardan oluşuyor.

“The Cats Meow” Austin, Teksas’ta yaşayan yetenekli sanatçı ve illüstratör Chet Phillips’in imzasını taşıyor. Kartlarda kedi tutkunlarının halini tiye alan, sanat tarihiyle ya da popüler kültürle ilgili olan isimler yazıyor. Örneğin toplumda “kedici kadın” olarak görülen hayvan dostları da kedi olarak çizilmiş. Frida Kalhlo göndermeli Frida Khalico ve Claude Monet göndermeli Clawed Monet gibi isimler de insana tebessüm ettiriyor.

İsimlerin karakterlerle uyumlu olduğu bu destede toplam 58 adet kedi portresi yer alıyor. Oyun kartları, plastik kaplamalı yüksek kalitede ve poker boyutunda. Destede, 4 temel simgenin (maça, kupa, karo ve sinek) yanı sıra 2 joker ve 4 wild card yer alıyor.

Chet Phillips’in daha önce yer verdiğimiz birbirinden ilginç çalışmalarına buradan göz atabilirsiniz. Sanatçı, Etsy mağazası üzerinden bu sevimli kartların satışını yapıyor. Sanatçıyı Instagram’ı üzerinden de takip edebilirsiniz.

Diğer yaratıcı iskambil destesi haberlerimize ise şuradan erişebilirsiniz.

Görsel: Chet Phillips